sobota 25. června 2011

Co na úvod?

Mé jméno je Klára, ale vystupuji pod přezdívkou Skodulka. Sem úplně obyčejná a ničím nezajímavá holka, která má ovšem velice ráda blogování a která se nemůže vynadívat na některé povedené blogy jejích oblíbených fashion blogerek. Nechtěla bych se po nikom opičit a někoho napodobovat, chci být jenom svá. Myslím, že klasických fashion blogů už je tady tolik, že máme z čeho vybírat. Já fashion blog vést nebudu. Ani nemůžu, nemám vytříbený vkus, nemám spoustu hadříků, které bych mohla fotit, v podstatě nevlastním ani kvalitní foťák, kterým bych mohla něco fotit, a především nejsem nijak oslnivě zajímavá a krásná. Sem obyčejná s hodně nedokonalou postavou, kdy musím na každým kroku schovávat pár kilo navíc. Ale to mi nezabrání v tom být šťastná a spokojená, sledovat a obdivovat módu, snažit se trochu lépe oblékat. V posledních měsících mě móda velice ovlivnila a nadále ovlivňuje a nehodlám se ji vzdát.
Chci to tady jenom zkusit a uvidíme, třeba mě to tu chytne. Třeba ne. Třeba se Vám tu nějaké moje žvásty zalíbí, třeba ne. Nechám to čistě na Vás. :-)

Skodulka

3 komentáře:

  1. Určitě to tady zkus, budu se těšit na články :) Držím palce!

    OdpovědětVymazat
  2. Chce to hlavně nevzdávat se hned na začátku, ty začátky jsou vždycky nejhorší. :) Mě ze začátku hroozně vadilo, když jsem ty články psala sama pro sebe, ale každej komentář mi teď díky tomu udělá ještě větší radost :)
    Taky se o módu zajímám, ale nemám skříň plnou těch nejvíc IN věcí a nemůžu si dovolit každýho půl roku obměňovat celej šatník, ale beru to jako způsob jak se třeba i v tom oblíkání něčemu přiučit :) :)

    www.summerlafonte.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Hi!! You are new in Blogger? I´m Gaby! :)
    I follow you, if you want, please visit my blog too and follow me back ;)
    Kisses from México city!
    http://modacapitalblog.com

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)