středa 29. června 2011

Zoufalost sama!

Nevím, co dělám tak špatně, že se mi nemůže jednou něco podařit bez problémů. Ano, já vím, že bez problémů by to nebylo ono. Že všechno nemůže být tak jednoduchý, ale já neprosím o moc. Jenom o to, aby se mi jednou podařila zkouška a já tak mohla mít o problém míň. Jenže to bych toho asi chtěla moc, na trochu štěstí při zkoušce asi nemám právo. Ne, nemám a nevím proč.

Tam bych chtěla být! Zdroj: weheartit.com

Ano, Ti, co četli můj předcházející článek už ví, či tuší, oč se jedná. Zkouška mi opět nevyšla. A tak se stalo, že se s předmětem Pravděpodobnost a statistika II. znovu shledám v září. Byla sem s tím smířená, ovšem po tom, co sem včera vcelku nadějně (podle mě) napsala testy, sem si myslela, že by k tomu nemuselo dojít. Ale dojde... Takže 7. září se budu snažit konečně tu statistiku zdolat!

Vidíte, včera sem se Vás ptala na plány na prázdniny, že nevím co mám dělat. A najednou mám plány jasné - statistika a bakalářská práce - a je vystaráno! Závidím Vám klidné a pohodové prázdniny, ani nevíte jak! :) Chci se vrátit zpátky na střední školu (které sem si nevážila) a v pohodě 30.6. skončit ve škole a bez jakýkoliv starostí si užívat 2 měsíce prázdnin...!

Většina středoškoláků či mladších ročníků, mě jako vysokoškolačce závidí 3 měsíce prázdnin. Jo, to mám, ale za jakou cenu?! Že ani jedny prázdniny si neužiju, protože se musím učit..? Protože o zkouškovým období prožívám muka..? Mládeži, mileráda bych si to s Vámi vyměnila! ;)

Konec mého výlevu. Doufám, že dneska aspoň něco nafotím, abyste měli na co jukat. ;) A mimochodem, víte co mi spravilo náladu po té zprávě, o mém neúspěchu? Nic jiného než blogger a zpráva, že mi přibyl jeden nový pravidelný čtenář a našla sem tu 2 nové komentáře. Děkuji Vám! :-)

S přáním pěkného dne!

Skodulka

8 komentářů:

  1. Fakt mě to mrzí...ale v září to dáš! Uvidíš :)
    Já jdu za hoďku psát...no, snad to dám...
    A taky bych se nejradši vrátila na střední. To byly nejlepší roky ever, teď je to jen jeden velkej problém a nic z toho...

    OdpovědětVymazat
  2. a já se jak blázen těším na vejšku..jak tak koukám a čtu to kolem sebe, tak bych si asi taky radši ještě ponechala pár let tu střední :) zkoušku určitě v září dáš, držím palce!

    OdpovědětVymazat
  3. tak to je škoda. když jsem byla na štřední a po maturitě mi někdo řekl, že některé jsou horší než samotná maturita, nechtěla jsem mu věřit. Bohužel je to tak...a tyk doba zkouškového mě pěkně ničila...učit se téměř v kuse dva měsíce je hrozně vyčerpávající. Tak přeju hodně štěstí už dopředu na září :)

    OdpovědětVymazat
  4. Všem děkuji za podporu, je milé, že jsou lidé, které mé články vůbec zajímají! :)

    OdpovědětVymazat
  5. jéé to je škoda... asi jsem ti špatně držela palce.. ale v září to dáš...:)

    OdpovědětVymazat
  6. :) jsem ráda, že jsem narazila na tvůj blog, máme hodně společného ;) a líbí se mi tu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Bailey Learau: Ale palcema to nebylo, to spíš mojí dutou palicí! :D A děkuji! :)
    Bezega: Děkuji :) jsi tu vždy vítána!

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, to je jakobych to psala já, já měla se staistikou taky problémy :(, doufám,že to ale v příštím termínu půjde hladce a že ji zmákneš ;), ale jinak statistika je děsná,nesnáším jí :)!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)