pátek 23. prosince 2011

Still ill.

Stále můj zdravotní stav stojí za prd. Ovšem dnes trochu vylepšen o domácí atmosféru. Po dlouhé době jsem opět u rodičů a náramně si to užívám. Válím se v posteli, koukám na filmy a pohádky, spím a dlouhou chvíli mi krátí také JOY a ELLE. V ELLE můžete najít diář na rok 2012. Vypadá moc hezky, je k němu dokonce tužka. Jediné co mi na něm trochu vadí je kroužková vazba, která může v kabelce pěkně překážet. Ale to snad přežiju. :-) A zítra už nám to začne, vážení. Je šílený, jak strašně rychle to utíká. Zítřek zase uteče a můžeme zase čekat rok.. :D Dnes nás doma ještě čeká strojení stromečku a výroba bramborového salátu.. Dárky už mám naštěstí všechny, dnes byly poslední dva a teď už si všechny hoví zabalené na místech, kde mají být. Takže vám popřeji příjemný večer a zítra se tu určitě setkáme.. Mám pro vás připravený vánoční článek.




Pěkný předvánoční večer přeji! :-)

9 komentářů:

  1. ten diář je moc hezký, tak jsem na to v obchodě koukala, ale mam už svůj krásný diářek koupený v červenci, takže bohužel ten od Elle měl smůlu :) přeju ti brzké uzdravení!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Nechápu, co všichni vidí na módních časopisech, tím spíš na Elle :D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásny je ja som si kúpila zase Evu a bol tam podobný aj keď tento sa mi zdá omnoho lepší

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky Klárko, tak se nám brzo uzdrav. Já budu balit až zítra, ale stromeček už tu stojí nazdobený. Jediný co mě štve je to, že mám rýmu a necítím jak voní :D Užij si zítřek ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Skodulko (snad nevadí, že ti tak pořád říkám),
    díky za super tip na diář (úplně jsem na novou Elle zapomněla).
    Přeju ti magické a pohádkové Vánoce a nový rok ať je štastný, plný radosti, spokojenosti a ať nám nechybí zdravíčko - však je to to nejdůležitější - však víš ;-)
    Všechno krásné ze srdce přeje Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. Pro Elle s diářem si určitě zajdu, kupuji si ji každý rok. :) Hlavně se uzdrav a přeji Ti krásné svátky, ať pod stromečkem najdeš, co si přeješ a hlavně pohodu! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Beruško přeji Ti krásné Vánoce, tenhle rok byl pro nás obě dost těžký a ten další taky nebude žádný med, ale snad aspoň nám bude přát víc štěstíčka :) Mám Tě ráda! Užij si krásný den :)

    OdpovědětVymazat
  8. moc se mi líbí tvůj blog:) přečetla sem si všechny lčánky až doteď a musím říct, paráda;)

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuju vám za přání a za milé komentáře! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)