středa 26. září 2012

Tělový krém Liselotte Watkins - Oriflame.

Pěkný středeční den!

Dnešní článek zasvětím dalšímu vyzkoušenému krému, podíváme se na Tělový krém Liselotte Watkins od Oriflame. Krém se ke mě dostal náhodou, dala mi ho ségra, která se ho chtěla zbavit, protože ji krém vůbec nevoněl. A tak jsem se ho ujala.. :)


Musím tedy říci, že vůně krému je hodně zajímavá a nemusí vonět každému. Je dost intenzivní a je opravdu hodně zvláštní. Cítím jakoby koření a zároveň voní hodně nasládle.. Je to taková zvláštní kombinace. Mě tedy vůně nevadí, ne že by to byl nejvoňavější krém, co jsem kdy měla.. to ne.. ale zase mi vůně nijak nevadí. Krémová konzistence, bílá barva - v tom je krém naprostá klasika. Líbí se mi jeho praktické balení, obal je jednoduchý, krém se z něho dobře dostává (tenhle typ balení mám daleko raději než tuby), zároveň je obal elegantní a hezky vypadá.


A jdeme k vlastnostem krému. Roztírá se celkem dobře, i když už jsem měla i lépe roztíratelné krémy. Co mi trochu vadí je vstřebávání, sice to netrvá věčnost, ale hnedka to taky není.. Chvíli se na mě pyžamo lepí, než se krém úplně vsákne. Pokožku krém zanechává krásně jemnou, to ano. Navíc není mastný, což také oceňuji. Na druhou stranu je mínusem mizivá hydratace. Tady je to opravdu trochu bída s nouzí.

Takže kromě hezkého obalu a jemné pokožky mě krém ničím neoslovil, spíše převažují ty negativa. Sice má na stránkách velmi pozitivní hodnocení, ale já si tedy nejsem jistá.. Za 249 Kč, což je jeho běžná cena, bych si ho určitě nepořídila a jsem si jistá, že se dají od Oriflame sehnat i daleko kvalitnější krémy!

Máte s ním zkušenost?


8 komentářů:

  1. dostala som ho na Vianoce a mám presne rovnalú skúsenosť, ako ty. Vôňa fajn, ale vstrebáva sa strašne pomaly. Nemám rada výrobky od Oriflamu, mne osobne nesadol ani jeden.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z tohto radu som vyskúšala aj krém na ruky, ale to bola asi oveľa väčšia bieda ako tento výrobok.

      www.vida-cotia.blogspot.com

      Vymazat
  2. Aj ja som ho dostala na Vianoce spolu s krémom na ruky.:) Máš pravdu skoro vôbec nehydratuje,len mám naozaj peknú vôňu.Jedno viem,že si ho už určite nekúpim,pretože ma vôbec nenadchol.

    OdpovědětVymazat
  3. Něco mi tenhle krém říká! :-D

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá pěkně :).. já mám teda radši tuby a lahvičky než takováhle balení.. krém totiž často zůstává za nehtama a to mě někdy opravdu dokáže vytočit :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. tak ještě že jsem tomu hezkému obalu odolala! :D strašně se mi obaly téhle řady líbí!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)