čtvrtek 31. ledna 2013

Dove krém na ruce.

Pěkný čtvrteční den!

Omlouvám se za včerejší odmlku. Sice jsem vám slíbila článek po návratu ze školy, ale bohužel nějak chyběla nálada a chuť cokoliv sepisovat. Neúspěch mě vždycky na chvíli porazí. Ale nebudu si z toho dělat zbytečně hlavu a jdeme dál. Zkoušek mě čeká ještě kupa, tak se musím oklepat a zase zabrat.

Dneska se podíváme na krém na ruce, který mi momentálně dělá společnost. Jedná se o Intenzivní výživný krém na ruce od Dove. Kdysi už jsem jeden Dove krém na ruce zmiňovala (tady), dnes se podrobněji podíváme na jeho kolegu.


Oficiální popis: Krém je určen pro velmi suchou pokožku rukou, obsahuje vysoce účinnou kombinace vyživujícího oleje a hydratačního krému, které přinášejí pokožce rukou úlevu. Obsahuje technologii DeepCare Complex, která pomáhá obnovovat pokožku. Při pravidelném používání bude vaše pokožka jemná a hebká.


Hned na úvod říkám, že jak nemám ráda Dove tělová mléka, tak jejich krémy na ruce jsou naopak mými oblíbenci a ráda se k nim vracím. Krém má jemnou, nevtíravou vůni, ač je tedy chemická, absolutně vůbec mi to nevadí. Nedělám si vůbec iluze, že by tento krém byl v celé řadě Dove produktů výjimkou a neměl chemické složení, ale narovinu přiznávám, že u krému na ruce chemické složení nijak neřeším, hlavně že funguje a plní to, co po krému na ruce chci. A co že to vlastně po krému chci? Vlastně ani nic extra, po příjemné vůni už vyžaduji pouze vstřebatelnost a hydrataci. A to tento krém bez problémů splňuje. Po natření se krém vsakuje vcelku rychle, chvíli na rukou sice zanechává takovou kluzkou vrstvu, ale ta se během pár minutek vstřebá a zůstanou pouze jemné, hebké a voňavé ruce. No a hydratace? Nemám s ní absolutně žádný problém! Ruce si povětšinou mažu jenom večer před spaním, sem tam je namažu ještě přes den, když jdu třeba ven a je tam opravdu tuhý mráz. Ale úplně tato minimální péče stačí. Vůbec nemám problém se suchýma rukama či popraskanými klouby, jako tomu bylo dříve.. Já jsem s ním tedy opravdu spokojená a nemůžu si ho vynachválit a s jistotou vím, že až mě budou zase trápit suché ruce, sáhnu po něm.




 Co vy a Dove krémy? Máte s nimi zkušenosti?

14 komentářů:

  1. Já jsem ještě žádné krémy Dove nezkoušela, ale tělovým mlékům se i tak radši vyhnu.

    OdpovědětVymazat
  2. Já měla tento, ale mým rukám bohužel moc nevyhovoval, to tělová mléka mám raději... :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ja pouzivam deodorant od tejto znacky a su dobre,s kremami nemam skusenosti

    OdpovědětVymazat
  4. Najlepší krém na ruky, čo som kedy mala je asi od Neutrogeny, Dove ma nijako extra neoslovil.

    OdpovědětVymazat
  5. Neúspěšné zkoušky mě vždycky taky položí, ale hlavu vzhůru! :)) Nesmíme to vzdávat. Do kdy máš zkouškové? Mě už končí, příští týden.

    Ten krém jsem měla. Vyhovoval mi, ale raději mám tělová mléka, nevím proč, ale jsem s nimi spokojenější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo dokáže to pěkně položit.. :-/ My máme zkouškové ještě 2 týdny a 3 nejtěžší zkoušky mě teprve čekají.. takže to vidím na nějaké opáčko.. :-/ :D

      Vymazat
  6. Dove sprchové gely a krémy = katastrofa; ale krémy na ruce jsou bombastické - nemají chybu.

    Lil

    OdpovědětVymazat
  7. zatím jsem ještě žádný krém od Dove nevyzkoušela ale myslím že budou dobré miluju totiž značku Dove :))
    http://reginanailpolishes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Nejlepší je podle mě vtaké Neutrogena a nejen krém na ruce, ale i tělové mléko a balzám na rty. :) Mně tento krém moc nevyhovoval, ale sto lidí sto chutí. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji vám všem za příspěvky! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)