neděle 22. září 2013

Kosmetický haul a nějaké to povídání..

Všem vám přeji pěkný den, moji milí!

Dnes, po hodně dlouhé době, přesněji po dvou měsících, tu pro vás mám video :) Tak nějak se mi vrátila chuť sednout si před kameru a takhle to tedy dopadlo.. Na úvod jsem zvolila (ne)náročné povídání o kosmetických novinkách v mé sbírce, tak snad vás to neunudí.. Musím řici, že jsem si na povídání před kamerou celkem odvykla a zase se do toho budu muset trochu dostat. Tohle video je celkem tragické, ale snad to zvládnete :)



Vše co jsem zmínila určitě časem uvidíte v samostatných recenzích, popřípadě dalších videích či líčících článcích.. :)

A teď se mi pochlubte, co jste si v poslední době pořídili vy? 

16 komentářů:

  1. Jupí, pěkné video, moc ráda jsem Tě zase poslouchala. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super, mám radost. Tvoje videa miluji. Obecně na videa moc nejsem a sleduji jich minimálně, ale na každé tvé video se hodně těším. Tak doufám, že se brzy dočkám rozbalování LB a spotřebováno. Ty mám nejradši.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad bude jak rozbalování LB, tak spotřebováno.. :)

      Vymazat
  3. Ty krémy od essence byli vánoční edice a už nejsou :D mám zrovna ten s červeným víčkem :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jsou, limitku sice měli, ale tyhle tři druhy krémů jsou v zahraničí a u nás v tom Douglasu v prodeji běžně :)

      Vymazat
    2. Ja je videla i v tescu :-)

      Vymazat
    3. Tak to je super, mrknu po nich ;) děkuji za tip! Já do Tesca moc nechodím, takže vůbec nemám přehled.. chyba, musím napravit! :)

      Vymazat
  4. Ahoj Klárko, videjko bylo fajn a chápu, že někdy člověk nemá chuť sedět a vykecávat se. Je potřeba dělat, na co se cítíš :) Jinak musím zase konstatovat, že jsi čím dál hezčí a změny (ať už jsou jakékoliv) člověka většinou posunou dál a věřím, že v tvém případě tomu nebude jinak :)
    Zdraví Eve.h

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, mám taky ten kopřivový šampon od yves rocher a je strašný. Šíleně mi mastí vlasy, rozlítáný vlasy z toho, tak snad ti poslouží líp než mě. Pro mě fakt zklamání. Jeden z nejhorších šamponu co jsem vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uff, no to se mám tedy na co těšit.. :-/

      Vymazat
    2. já si po přečtení konverzací tady u tebe (u článku na výživu vlasů tuším) koupila šampon od Panthenolu.. stojí asi 90,- a mají na různá vlasy - asi tři druhy . Dvakrát jsem se s ním umyla a hned vidím rozdíl.. !! Zkus ho taky :) mají i pro mastné, ten chci zkusit příště, teď jsem si vzala pro poškozené atd. :)

      Vymazat
  6. Nemusis sa ospravedlnovat, ked nemas chut na video, tak nemas a blog ma byt pre radost, nie povinnost :) Inak L'oreal Color Infaillible mam velmi rada, patria medzi mojich 5 naj produktov z drogerie (aktualne som k tomu pisala clanok, keby niekoho zaujímalo ;))

    Tesim sa na dalsie recenzie a clanky od Teba :)

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  7. urcite rob prispevky vtedy ked sa ti cche :)


    Inak posledny tyzden super BIELENDA giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/09/bielenda-super-mega-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)