úterý 29. října 2013

Gelové linky MUA.

Pěkný úterní večer!

Gelové linky jsou v poslední době moje must-have, to už jste si jistě všichni všimli.. a tak když jsem v boxu objevila "geláče" od MUA, měla jsem z nich celkem radost.. alespoň jsem mohla vyzkoušet další.. Takže dneska o tom, jak spolu žijeme..



Oficiální popis: Vysoce pigmentované gelové linky se superjemnou texturou. Po zaschnutí dobře drží a nerozmazávají se. Ve víčku je důmyslně ukryt štěteček, se kterým docílíte přesného nanesení.

Linky jsou v zajímavém obalu, kalíšek s barvou je uzavřen víčkem, ve kterém se schovává drobný štěteček. Je to zajímavě řešené, štěteček máte vždy po ruce a nemusíte na něho myslet a vozit ho s sebou zvlášť. Kalíšek je celkem maličký, asi tak poloviční než gelové linky Gel Intenza od L'oréalu. Z počátku byly gelové linky opravdu hodně krémové, tály pod štětečkem jako máslíčko a krásně se s nimi pracovalo, ale pozor, zdá se mi, že velmi rychle začínají měnit konzistenci.. z krásné krémové konzistence už je trochu tužší gel. Štěteček se mi líbí svým tvarem, ale nelíbí se mi odstáté štětiny, které na mě po prvním otevření vykoukly (viz fotka). Musela jsem to trochu oškubat, aby se to dalo použít. Ale po úpravě se mi s ním pracuje opravdu krásně, to mu musím nechat. Bála jsem se, že mi to s krátkou rukojetí nepůjde, ale opak je pravdou, jde to jedna báseň! Jdou vykreslit krásně tenké linky nebo chcete-li i silnější.. Teď ale trochu kritiky. Co mi trochu vadí je, že barva není černočerná, jak bych u linek chtěla.. oproti třeba L'oréal nebo Essence je to trochu méně černá... druhým problémem je rozmazávání. Jako pokud se očí celý den nedotknete, tak vám linky vydrží, no problem.. ale jakmile třeba jenom prstem zavadíte např. o ocásek linky nebo zaslzíte, tak se vám linka rozmaže.. určitě to není taková skvělá výdrž jako u jiných gelových linek, po celém dni na očích barva sama o sobě ztrácí na intenzitě. To mě trochu mrzí, jinak by byly opravdu fajn.

Linky seženete za 129 Kč tady.





Co vy a MUA  linky? Máte s nimi někdo zkušenost? Jaké jsou vaše oblíbené "geláky"? 

11 komentářů:

  1. Ta výdrž by mi asi vadila... Jinak já miluju Maybelline gelové linky, drží fest okamžitě, jsou nádherně černé a také u nich byl podobný štětec:)

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzeraju vyborne:) Ja ostavam ale nadalej verna osvedcenej ciernej kajalke, lebo ..kto si nevie oci symetricky v priebehu 15 min nalicit, tomu gelove linky do ruky nepatria..

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda toho rozmazávání, já zrovna čekám až mi dojdou :-( Ale ještě mám z Avonu objednané gelové linky v tužce, tak snad mě nezklamou ty :-)
    Beauty District

    OdpovědětVymazat
  4. Mě tedy drží celý, s výdrží nemám žádný problém. Jsem s nima spokojená.

    OdpovědětVymazat
  5. Já nevím proc, ale mi se zase obtiskávají nahoře :D na víčku

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. nevím, nějak mě nelákají.. asi i proto, že už jsem svoje favority našla a to gelové loreal super liner gel intenza

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  7. Mám ich doma už rok a celkom rýchlo vyschli :-/ Ale dolievam do nich trošku odličovača a potom sa dajú v pohode používať aj keď žiadna sláva to neni...

    OdpovědětVymazat
  8. Ja ich mam tiez z ladyboxu, moc skusenosti s linkami obecne nemam, vacsinou pouzivam tusku. Z ladyboxu som mala aj fixu od loreal. Tou som si nedokazala namalovat vobec nic, vzdala som to hned. Nesla po neuspesnom pokuse vobec utriet. Tato tu vlastnost ani nepotrebuje, kresli sa mi to velmi dobre, ten stetecek je fakt dobry, moj bol krasny neohnuty a aj nemehlo ako ja si s tym dokaze namalovat linku, pouzivam ich uz pravidelne.

    OdpovědětVymazat
  9. ja uz dlho rozmyslam nad gel.linkami
    asi ich vyskusam :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mě se gelové linky šíleně líbí. Používám ty od Essence, mám černé a hnědé a nedám na ně dopustit, neobtiskují se, nerozmazávají se a drží jako přibité celý den, akorát nejsem tak zručná, abych si je dělala každý den, tak je mám jen výjimečně :)

    A ráda bych všechny pozvala na Giveaway o make-upy Maybelline :)
    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/10/blobox-vyhlaseni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  11. Ja si ted koupila ty modré a jsem zklamana barva se dostane na štetecek ale daĺ už nic na oko už nic jsou neviditelný nevim čim to je jsem z tnho zklamana

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)