úterý 5. listopadu 2013

3 Minute Miracle - Aussie

Pěkný den vám přeji!

Dnes si dáme jednou zase něco vlasového, tentokrát nic jiného než Aussie, kterou jsem měla možnost vyzkoušet díky swapu. Do rukou se mi dostal tříminutový zázrak nebo-li 3 Minute Miracle Conditioner pro poškozené vlasy v krásném malém balení, které jsem si doslova zamilovala. Hodně jsem se na kondicionér těšila a byla jsem zvědavá na jeho funkčnost, protože dosud jsem na něj četla jen samou chválu.. a tak když mým vlasům začalo být mizerně a začaly trpět vysoušením, sáhla jsem po něm s tím, že uvidíme, jak si poradí.. a ono světe div se, celkem si poradil.


Balzámek/kondicionér je narůžovělé barvy, krémové konzistence a hodně zvláštní parfemace. První asociace, co mi vyběhla na mysl ve chvíli, kdy jsem si přičichla, byla: žvýkačky. Stačí jej nanést trochu, já jej nanášela po celé délce vlasů až ke konečkům. "Zázrak" působí tři minuty, což pro mě není až tak velký problém a v pohodě se to dá. Poté už stačí pouze opláchnout a vymýt. Odměnou jsou hezky voňavé, jemné, lesklé a zdravé vlasy. Opravdu musím říci, že vlasy jsou po použití v krásném stavu, používala jsem tenhle zázrak hlavně ve dnech, kdy mé vlasy opravdu trpěly, byly opravdu hrozné a zničené (např. vysušené ze zakouřeného prostředí nebo hodně mastné, špinavé z práce, atd.) a vždycky mi je dal balzám krásně dokupy. Po použití byly zase v perfektním stavu. Co oceňuji je, že vlasy nijak nezatěžuje ani nemastí. Vlasy se mi mastily stejným tempem jako obvykle, nijak výrazně rychleji, jako se mi to u jiných kondicionérů a masek stává. Aplikovala jsem jej 2x týdně nebo podle potřeby a musím říci, že i to malé 75 ml balení mi vydrželo hodnou chvíli, používám jej už více než měsíc a na jedno/dvě použití v něm ještě mám.




Za mě tedy palec nahoru, určitě je to skvělý pomocník a jsem ráda, že jsem jej mohla vyzkoušet. Nemám vůči němu nejmenší výhrady a upřímně, kdybych jej sehnala ve velkém balení, tak neváhám. U nás se běžně v prodejnách sehnat nedá, což mne celkem štve, protože v zahraničí je to běžně dostupná značka. V tomto malém (75 ml) balení ho nabízí Kája na svém e-shopu za 89 Kč.

Co vy a Aussie? Máte s touto značkou zkušenosti? Nebo byste ji rádi zkusili?

Edit: Naše prosby byly vyslyšeny a značka Aussie už se dostala do našich drogérií! Seženete ji v DM drogériích! :)

33 komentářů:

  1. Paráda, ráda bych od této značky také něco zkusila. Na suché vlasy trpím... No tak uvidím, třeba někdy něco od Káji objednám...určitě až tam přidá ten zázrak na vlasy ve spreji.

    OdpovědětVymazat
  2. já ho mám, ale víc mě zaujal šampon a kondicionér miracle moist. od 3MM jsem čekala víc, přišel mi dost průměrný.

    OdpovědětVymazat
  3. teď momentálně zkouším Aussie šampon, ale použila jsem ho zatím jen jednou, tak nemůžu říct, jestli mi vyhovuje nebo ne.

    OdpovědětVymazat
  4. Chceš vědět tajemství? :) Bude i v českých DMkách. Nevím za jak dlouho nám dorazí, ale máme ho na papíře v novinkách. Cena myslím 185Kč za 250ml, ale teďka si nejsem 100% jistá. Ale pššt ;) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jupííííí! Tak to děkuji za to, že jsi mi tajemství pošeptala! ;) Mám vážně radost! :)

      Vymazat
    2. Určite to bude skoro, lebo my Aussie na Slovensku máme už niekoľko mesiacov ;)

      Vymazat
    3. Zdravím, v Brně ve Vaňkovce v dm už je mají, šampony, kondicionéry a dva druhy masek, od 150-200Kč. Zrovna včera jsem na ně koukala... :)

      Vymazat
  5. Ja tiež mám tento 3 minútový zázrak, ale mám ho z USA a má úplne iné zloženie ako tento. U nás na Slovensku sa myslím Aussie normálne predáva v DM a v Tesco, no za trojnásobnú cenu, než v USA a keď som teraz zistila, že tie americké majú úplne, ale úplne iné zloženie som veľmi šokovaná. Ja som s americkou verziou veľmi spokojná, keďže som mala možnosť vyskúšať ja masku od preslávenej značky Macadamia viem povedať, že ten americký Aussie zázrak je asi na 85 až 90 taký dobrý ako Macadamia. Takže robí s vlasmi takmer to isté, jediný rozdiel je v tom, že Macadamia sa používa raz za týždeň, ja Aussie odporúčam 2 až 3 krát do týždňa v závislosti od kvality a typu vlasov. Túto našu Európsku verziu som ešte neskúmala, no som šokovaná z toho zloženia, americká verzia má o polovicu menej ingrediencií a vôbec neobsahuje "Austrásky mätový extrakt" ale obsahuje výťažky z austrálskeho aloe a jojobových semien. Už iba preto aby som tieto produkty mohla porovnať si kúpim aj tú našu verziu, len keďže je zrejme úplne iná ako tá čo mám, musím sa poobzerať po tom malom balení. Recenzie na americkú verziu 3 minútového zázraku aj objemového šampónu máme na našom blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě nepřekvapuje, už jsem se s tím setkala, že pro náš trh je produkt trochu jiný než pro americký.. je to záhada a dost dobře to nechápu.. :D

      Vymazat
  6. Od Aussie bych chtěla něco vyzkoušet, škoda, že nená běžně k dostání:(

    OdpovědětVymazat
  7. Aussie šampóny a kondicionéry přímo miluju! :) Doufám, že se k nám opravdu dostanou, protože je užívám jen svátečně, když si je zrovna od někud z ciziny přivezu. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  8. Ja som skusala vsetky Aussie moisture produkty vratane 3MM a musim povedat, ze ma dost sklamal. Akoze nebol vyslovene zly..ale nic extra. A hlavne za tu cenu by som fakt cakala viac.
    Po komentari Owl Em uz ale chapem, preco mi odporucala kamoska z erazmu..asi u nich su tie pripravky o niecom uplne inom :/ To ako nase shitne zlozenie potravin oproti zapadu...Pch :/

    Ak by ta zaujimalo, viac k Aussie som sa rozpisala v recenzi tu: http://peackapples.blogspot.cz/2013/10/zaostrene-na-sampony.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Ja v recenzii síce nemám odfotené zloženie, no keď som videla tento článok padol mi zrak na ten siahodlhý zoznam a hneď som bežala pozrieť, čo je iné a teda fakt je tam odlišností viac než dosť. V amerike majú produkty od Aussie fialové balenia, takže zrejme sa treba orientovať podľa toho balenia. Nemám prehľad napr. o UK či o susednom Rakúsku alebo Maďarsku v akom balení sa tieto produkty predávajú tam, no toto je teda naozaj dobré poučenie, že produkty od Aussie sú u nás s odlišným zložením.

      Vymazat
  9. Já ho mám taky a zbožňuju ho! Mám problém s rozčesáváním ale s tímhle zázrakem to jde jak po másle :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem z 3 minute miracle nadšená, třeba naopak Macadamia maska mě tolik nenadchla, to je opravdu hodně individuální. Jsem ráda, že budou k dostání i u nás.

    OdpovědětVymazat
  11. Pro toho, kdo neřeší složení, bude asi dobrý :) Ale mě už jen právě ty ingredience odrazují..

    OdpovědětVymazat
  12. Já ho měla a jsem ráda, že jsem ho tak nějak spotřebovala. V konci jeho tažení jsem ho používala i na holení nohou. Na moje vlasy absolutně nevhodný, mastil mi je a nedaly se rozčesat :(

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  13. Tenhle ještě neznám, ale opravdu se mi zamlouvá:)

    OdpovědětVymazat
  14. Hmm, jen škoda, že tento zázrak je plný silikonů a ropy (obsahuje snad všechen možný paraben). Z dlouhodobého hlediska to pro vlasy není žádná výživa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na konce vlasů je to asi dost jedno, jakou tam dáš výživu,je to mrtvá hmota...

      Vymazat
    2. Co je to za blbost "mrtvá hmota"?

      Vymazat
  15. pre mna je to absolutne priemerny co sa tyka ucinkov, a predrazeny, co sa tyka ceny, kondicioner na vlasy - ziadne zazraky som necakala a ani nedostala:-) Ovela viac mi pomaha na vlasy Balea kondicioner za stvrtinovu cenu... Ale chapem, ze niekto z neho moze byt nadseny.

    OdpovědětVymazat
  16. Asi využiji svých australských vztahů a nechám si něco poslat:D vypadá super, možná by mi na poškozené vlasy pomohl:)
    The Huge Lover

    OdpovědětVymazat
  17. Já jsem si ji koupila právě na základě opěvování od Káji a byla jsem celkem zklamaná... Asi na ni nemám dost zničený vlasy, ale z jejích výsledků jsem nebyla moc nadšená. Naopak mi přišlo, že po ní mám vlasy strašně jemné. Ale teď jsem v německém DMku viděla řadu pro krepaté vlasy, tak ta mě zaujala. Takže výhledově si na ni brousím zoubky a pokud bude i u nás, tak tím líp!

    OdpovědětVymazat
  18. Můj svět krásy5. listopadu 2013 v 21:30

    Tak za mě bohužel je tohle propadák..S mejma vlasama si neporadil...;) Ale sto lidí, sto chutí..:)

    OdpovědětVymazat
  19. Chcela by som ťa pozvať ku mne prebieha GV,bola by som strašne rada keby si sa zúčastnila. ♥
    http://eeverywomen.blogspot.sk/2013/11/pupa-milano-giveaway.html

    Mia ♥

    OdpovědětVymazat
  20. Holky teď je nově Aussie i v drogeriích, včera jsem na ni narazila :) Máme štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  21. Já z něj úplně nadšená nejsem. Vlastně není vůbec špatný, je to normální voňavý kondicionér, ale já čekala víc... Po těch nadšených recenzích, jak x lidem zachránil vlasy atd. Nicméně zatím jsem zkoušela jsem jednu variantu, až budou u nás, možná zkusím i ty další.

    OdpovědětVymazat
  22. Tak ten kupuju!! Taky jsem o něm slyšela jen chválu, takže ho musím mít:)))

    OdpovědětVymazat
  23. Díky za recenzi , určitě vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
  24. Ahojky, včera jsem zakoupila tento balzám a ještě šampon v Praze na Zličíně v DM, takže mám fakt radost!

    OdpovědětVymazat
  25. ahoj, koupila jsem si v DM šampon na barvené vlasy, a byť po použití byly vlasy příjemně hebké a voňavé, neskutečně rychle se mastily..

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)