úterý 14. ledna 2014

Můj první CC krém.

Pěkný podvečer!

Ano, ano, oficiálně vám dnes představím svůj první CC krém. Můj první CC krém je od značky Dermaheal, který mi přišel na vyzkoušení od e-shopu Medaprex.cz. Na "céčko" jsem se opravdu těšila, protože jak jistě víte, BBčkům jsem doslova podlehla a tak jsem čekala ještě nějaké vylepšení a zdokonalení a v neposlední řadě také ohromení...




Oficiální popis: Dermaheal CC krém je multifunkčním krémem. Zkratka CC (complete correction) mluví za vše. Tento krém je ideální přípravek pro kompletní korekci. Snoubí totiž 6 funkcí v jednom: zklidnění pokožky, hydrataci, redukci vrásek, rozjasnění pokožky, ochranu před sluncem (SPF 30) a korekci celkového barevného tónu. Dermaheal CC krém je velmi šetrný, proto je doporučován po estetických ošetřeních nebo na podrážděnou či spálenou pokožku.

Tak jsem se nadšeně vrhla do testování. Nejdříve něco k mému očekávání. Čekala jsem krycí záležitost s matujícím efektem nebo něco podobného, prostě jednoduše vylepšené BBčko.. Jenže tenhle CC je něco jiného, spíše než náhražkou BB/make-upu, je tento CC podobný hydratačnímu, slabě tónovacímu krému.



Balení je jednoduché bílé, tuba byla ještě zabalená v krabičce. Tuba s krémem je ke konci zúžená, takže z něho vyleze malé množství krému, dá se tak hezky korigovat. Odstín jsem zvolila ten světlejší Natural Beige (v prodeji ještě tmavší varianta Tan Beige), který mi nyní na zimu skvěle sedí. CC je krémové textury, ani vodový ani extra hustý, tak akorát. Parfemaci to má takovou zvláštní, řekla bych "lékárenskou" a pro můj nos ne dvakrát zajímavou, na pleti však cítit není. Rozetřít jde krásně, ale první problém nastává se vstřebáním krému. Část krému se mi totiž na pleti usadí a úplně se nevstřebá a zůstává mi na tváři, vytváří to hrozně ošklivou a nepříjemnou masku, opravdu to vypadá celkem šíleně a je to nepříjemné. Navíc se příšerně lesknu, čímž je ten efekt masky ještě znásoben, pudr nikterak nepomáhá.. jednoduše krém nevypadá na mém obličeji ani trochu přirozeně. Věřím, že třeba pro sušší pleť by to mohla být dobrá volba, k mému typu pleti (normální) se CC úplně nehodí, krém se mi zdá moc neprodyšný a má pleť zbytečně ucpávaná. Krytí krému je slabší až střední, rozhodně nečekejte žádné super zakrytí nedokonalostí, spíše to pleť tak nějak lehce sjednotí.. Výdrž je průměrná, nějaká část krému zůstane na obličeji po celý den, ale není určitě odolný proti otírání, vždy od něho mám špinavou šálu/šátek :-/ No a kromě toho mám také menší podezření na jeho vliv na akné. Zdálo se mi, že po použití krému se mi do dvou dnů pleť o něco zhoršila a objevily se mi nové pupínky. Jakmile jsem krém na chvíli přestala používat, akné polevilo..

Bohužel tedy musím konstatovat, že můj první CC krém je pro mě obrovským zklamáním. Chci počkat, jestli se mi nebude hodit až začne venku přituhovat, protože tehdy mívám pleť nejvysušenější. Tak nějak doufám a přeju si, aby mne ještě mile překvapil. Bohužel, za ty tři měsíce, co jej testuji, mi vůbec k srdci nepřirostl.

Seženete jej tady, 50 g za 499 Kč.




Tahle fotka jen pro mrknutí na konzistenci, barevně tentokrát absolutně neodpovídá, nahoře nad kapkou je CC rozetřený.

Znáte kosmetiku Dermaheal? Máte nějaký CC krém? Jste s ním spokojené?

12 komentářů:

  1. Dermaheal... něco mi to říká, ale nevzpomenu si, jestli jsem nějakou recenzi na jejich produkty viděla :)
    Taky jedu v CC (přestože BB jsem velmi úspěšně minula) a to od GOSH. Má krásný světle béžový odstín, dokonale hydratuje a pleť je po něm jakoby pevnější a vyhlazenější. Navíc dlouho vydrží na tváři. Krytí slabší až střední, korektor to jistí ;)

    OdpovědětVymazat
  2. CC krémy jsem ještě nezkoušela, koukám že jsem o nic nepřišla..;)

    OdpovědětVymazat
  3. Značku neznám, ani jsem ještě CC krémy nezkoušela, ale jak tak vidím, očividně jsem o nic nepřišla. Čekala bych, že u CC krémů to budou mít promyšlenější, lépe udělané.

    OdpovědětVymazat
  4. cc krémy jsem nezkoušela a zatím mě to vlastně ani neláká..
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  5. Cc nemám a zatím mne neláká. Prima recenze.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tuhle značku neznám, ale CCčko mě rozhodně nenalákalo :)

    OdpovědětVymazat
  7. Cc krémy me nijak neoslovily, ani po nich nepatram a myslím, ze dělám dobře :)

    OdpovědětVymazat
  8. CC krémy jdou uplně mimo mě, neláká mě :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá zajímavě, recenzí už tolik neláká... Navíc, nějak mám těch dvoupísmenkových věcí trochu plné zuby. :)

    OdpovědětVymazat
  10. S tímto CC zkušenosti nemám, ale používám cca 2 měsíce CC od Sephory a jsem spokojená. Pleť neucpává, nevytváří masku na obličeji a krytí je slabší nebo střední, což mi ale stačí, chtěla jsem jen něco na sjednocení tónu pleti. Takže já jsem s tímto CC spokojená a za sebe mohu doporučit. Mně právě u BB od Skin79 příšlo, že cítím, jak pleť nedýchá, i když to možná zní divně. Sedly mi bez problémů, ale podvědomě jsem cítila, že pleť nedýchá, což se Sephora CC nemám... Prostě sto lidí, sto chutí. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tento krém mě bohužel nijak nenadchl. :/ Jinak mám moc ráda CC krém od Max Factor. :) Kryje výborně, sjednotí a zmatňuje pleť. Miraculous Style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  12. Už jsem o něm četla a přemýšlela ale nevím no, to balení je divné :D
    FairyChain

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)