čtvrtek 20. února 2014

Co je malé, to je milé - Home Kit Salerm Cosmetics


Pěkný den přeji!

Heslo "co je malé, to je milé" poslouchám celý život a už mi tak trochu leze krkem.. ale v tomto případě se opravdu hodí! Nedávno mi totiž dorazil na testování tenhle roztomilý kit vlasových produktů španělské značky Salerm Cosmetics a natolik mě to pohltilo, že bych teď všechno vlastnila nejlépe v miniaturách :)


Oficiální popis: Malá ošetřující sada Salerm je profesionální péčí určenou pro domácí ošetření. Sada obsahuje šampón Salerm Hi Repair, masku na vlasy Hi Repair a bezoplachový kondicionér Salerm21. Produkty jsou vhodné pro regeneraci a obnovu suchých a poškozených vlasů. Šampón Salerm Hi Repair působí od prvního kontaktu s vlasy, oživuje a ošetřuje jej. Maska Salerm Hi Repair zvyšuje účinky šampónu. Vlasy budou po ošetření jemné a hedvábné. Maska vlasy vyživuje a oživuje od kořínků po konečky bez zanechání efektu mastných vlasů. Hvězdný Leave-in kondicionér Salerm 21 přináší hydrataci a ochranu vlasů před chlórem, sluncem a mořskou vodou. Více info zde.

Když kit dorazil, tak jsem se nějakou tu chvíli rozplývala. Vlasové přípravky totiž přišly v přenádherné papírové "taštičce".. ještě teď se na ni nemůžu vynadívat :) hned jsem si pro ní našla využití, pěkně v ní schovávám poklady :) Přípravky samotné jsou v malých, 50 ml tubičkách, které se neztratí, můžete je používat jak doma, tak přibalit s sebou do kufru někam na cesty..


Šampon Hi Repair - je bílé perleťové barvy a dosti tekuté konzistence, což je celkem fajn, protože alespoň šampon v tubě sám steče a není potřeba ho složitě dolovat., na druhou stranu se mi nejednou stalo, že jsem si ho trochu vycvrndala.. Šampon jsem měla pryč jako první, hned po pár použitích. Na umytí mých dlouhých vlasů ho bylo potřeba celkem dost, protože se mi zdálo, že málo pění. Vůně je taková... nespecifikovatelná.. a hlavně chemická. Nevím, prostě jako většina těch kadeřnických šamponů :) Vlasy ale byly po umytí v celkem dobrém stavu, šly jednoduše rozčesat, byly krásně jemné, poddajné, uhlazené, lesklé a voňavé.. se šamponem se mi mastily normálním tempem, vydržely bez umytí dva dny. Šamponu nemám víceméně co vytknout, zdál se mi celkem fajn, i když žádný oslňující výsledek se nedostavil.



Maska na vlasy Hi Repair - se mi celkem zamlouvá, trochu mi zbývá ještě tak na tři umytí. Je bílé barvy a tužší konzistence. Na vlasy ji stačí malé množství, které aplikuji hlavně do délek. Líbí se mi, že má stejnou, jen trochu jemnější parfemaci jako šampon. Vítám, když šampon a maska voní stejně, alespoň se vůně nepřebíjí :) Vůně ve vlasech zůstává i po umytí a voní minimálně následující den. Masku nechávám působit 3 - 5 minut, poté opláchnu. Vlasy jsou po jejím použití opravdu krásně lesklé a jemné. Problém mám trochu s rozčesáváním, po použití jsou děsně zacuchané, takže nezbývá než použít Tangle. Maska vlasy nijak nezatěžuje, neplihnou ani se nijak rychleji nemastí. Háro se zdá býti v dobrém stavu, včetně konečků. Maska má za mě ano.



Bezoplachový kondicionér Salerm 21 - mne naopak nijak nenadchl. Kondicionér má parfemaci trochu jinou, voní mi jako takové ty krémy na holení pro pány.. což není zlé, já pánské vůně ráda, tahle mi připomíná dědečka :) Konzistence není ani hustá ani tekutá, něco mezi. Aplikuji opět spíše do délek, ke kořínkům se moc nehodí a to z jednoho prostého důvodu - vlasy mi po něm hodně plihnou a rychleji se mastí. Hned po umytí jsou sice lesklé a jemné, ale už jsou takové až moc uhlazené a zplihlé a hned druhý den musím vlasy umýt znovu, protože jsou šíleně mastné. Kondicionér mi tedy moc nesedl a ten má za mě ne.




Celkově je sada zajímavým zpestřením a určitě se hodí nejen na doma, ale i na cesty :) Masku na vlasy určitě plánuji přibalit s sebou na dovolenou, která mě za pár dní čeká.. Kondicionér si nechám na horší časy, až budu cítit potřebu dát vlasům skutečně výživnou bombu, aby se vzpamatovaly..
Set 3 x 50 ml seženete na inhair.cz za 349 Kč. 

Znáte značku vlasové kosmetiky Salerm Cosmetics? Máte s ní někdo zkušenosti?

14 komentářů:

  1. O této značce slyším/čtu prvně,ale vypadá zajímavě :)
    http://anys111.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi líbí balení, vypadá to krásně!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Na pohled vypadá nádherně, balení fakt krásný :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Moje kadeřnice používá arganový olej od této značky a usoudila jsem že ho musím mít :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle kosmetiku vůbec neznám. Šampon vypadá dobře :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Vyzerá to naozaj super. Určite nad týmito výrobkami porozmýšľam :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta taštička je skvělá, ta mě zaujala na první pohled. Sympatické je mi i balení výrobků v tubě. Ale nevím, jestli by mě napadlo si to koupit, konkurence je veliká (a jejich balení taky) :)))

    OdpovědětVymazat
  8. Ta taštička je úžasná, nicméně jsem o této značce ještě nikdy neslyšela. Celkem by mě zajímala jejich další nabídka :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/new-in-february-2014.html

    OdpovědětVymazat
  9. ahoj máš krásny blog, perfektné fotky :) sme začínajúce blogerky a chcela by som sa ťa spýtať či by sme dali vzájomný follow :) ak áno, tak sa pridaj a stačí hodiť komentár ku nejakému príspevku a ja ťa automaticky follownem :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jé, to je roztomiloučké :) Úplně by mi bylo líto to používat ;) O značce jsem něco málo lehce zaslechla, ale moc toho vážně nebylo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem se také pár dní odhodlávala produkty (a vůbec taštičku) rozdělat :) vypadá to hezky, to se musí nechat :)

      Vymazat
  11. o značce také slyším poprvé :) ale krásné balení!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  12. Jsem ráda, že jsem vám přinesla zase něco nového a neokoukaného ;) děkuji za komentáře!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)