sobota 15. března 2014

Pleťové masky z H&M

Pěkný sobotní podvečer!

Rozhodla jsem se, že vám ve zkratce představím i tyto pleťové masky, i když původně jsem to v plánu neměla. Ale jsem z nich natolik nadšená, že za zmínku (nebo spíše článek) rozhodně stojí! Masky jsem poprvé potkala někde na internetu a neskutečně mne zaujaly. Jenže byl problém, kde je koupit, protože v našem malém H&M v Pardubicích k dostání nejsou. Čekala jsem tedy na cestu do Prahy, abych se jimi mohla zásobit. Nakoupila jsem jich několik, ale tak strašně se mi líbilo to jejich balení, že se mi je nechtělo ani načínat :D Před dvěma týdny jsem se ale rozhoupala a konečně se do nich pustila.


Masky mají rozkošné obaly, já prostě nevím proč, ale mně se hrozně líbí.. jednobarevné s jedním obrázkem, ale prostě to tak hezky vypadá.. a ještě když si je seřadíte - každou jiné barvy vedle sebe.. :D I v tom obchodě to ta krásně vypadá.. ani nevíte kterou vzít. Nakonec jsem tedy vyzkoušela kokosovou a dragon fruit (borůvkovou z fotky jsem dala kamarádce).




Coconut Water - ochrana

Oficiální popis: Relaxujte a nechte se přenést čistícími účinky kokosové pleťové masky do tropického ráje. S bambuckým a kokosovým máslem pro zvlhčení a ochranu. Postup při čištění tváře: masku rovnoměrně naneste na obličej a krk, nechte 10 - 15 minut působit. Poté opláchněte vlažnou vodou a jemně obličej osušte.

Takže bílá maska je kokosová. Má bílou barvu, krémovou konzistenci a krásnou parfemaci. Voní nečekaně po kokosu :) ale žádná taková ta upravená sladká vůně kokosu, pořádná kokosová vůně, trochu jaksi "nahořklá", jak by snad i správně býti měla. Masku jsem nanesla a nechala působit 15 minut. Prvních pár minut mne obličej mírně štípal, ale po chvilce to ustalo. Maska začala na obličeji tuhnout a po patnácti minutách byla ztuhlá úplně :) Po namočení šla krásně smýt. Pleť byla nádherně jemná, hladká a vyživená, bylo vidět, že to pleti něco dalo. Pytlíček vydržel na dvě použití. Rozhodně příjemná záležitost, tahle maska!




Dragon Fruit - exfoliace

Oficiální popis: Jemně odstraňte odumřelé pleťové buňky exfoliantem ze skořápek vlašských ořechů v očistné lázni z dračího ovoce. Masku rovnoměrně naneste na obličej a krk, nechte 10 - 15 minut působit. Poté opláchněte vlažnou vodou a jemně vysušte.

Maska s dračím ovocem je pro fajnšmejkry, obsahuje totiž i peelingová zrníčka. Má narůžovělou barvu, na obličej se hezky roztírala. Vůně byla nasládlá, přišla mi trochu jako jahody :) Na obličeji jsem ji nechala působit zase 15 minut a poté klasicky masku opláchla. Maska na obličeji zasychá stejně jako kokosová, ale opláchnout jde skvěle. Při smývání vám navíc i krásně vyčistí a odrbe obličej. Oproti kokosové ale štípala na obličeji trochu více a déle. Snést se to dalo, ale nebylo to moc příjemné. Pytlíček mi vystačil opět na dvě použití. Po použití jsem měla obličej krásně jemný, hladký, vyčištěný.. prostě nádhera.


Musím tedy říci, že masky nejsou vůbec špatné a spíše mile mne překvapily. Rozhodně si při příští návštěvě H&M koupím další. Jedno platýnko stojí 29 Kč, seženete ve větších prodejnách H&M.

Co vy a tyto masky? Zkoušel jste je někdo? 

14 komentářů:

  1. Musím říct, že mě hodně lákají, ale nikdy jsem se po nich v obchodě nekoukala :)

    OdpovědětVymazat
  2. masky z H&M mám moc ráda, dost si kupuji tu čokoládovou, ale chci vyzkoušet
    i tuto kokosovou a borůvkovou :) obaly jsou fakt pěkné, tím mě vlastně nalákali :DD

    OdpovědětVymazat
  3. ja by som si ich aj kúpila ale bojím sa, pretože mám citlivú pleť :-/

    OdpovědětVymazat
  4. ja si ikdy tieto veci nevšimnem v H&M! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ano masky jsou u nich zajímavé, částečně přírodní a za fajnovou cenu. Jen ta růžová voní tak silně sladce, že pro ní rozhodně znovu nejdu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ani o těchto maskách nevím, musím se podívat, jestli se nám takové věci nevyhýbají jako Catrice a podobně :-P Ta kokosová, to by bylo žůžo! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jednou bych chtěla aspoň vyzkoušet :) Nalákala jsi mě na tu kokosovou :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Chodim kolem nich a porad nevim. To paleni mi odrazuje... Obaly jsou ale krasne. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Masky vypadají fakt pěkně, takové čisté a přitom nápadité obaly mám ráda :) Ale asi do nich nepůjdu, pokud píšeš, že štípou. Já jsem citlivka, asi bych to nedala :)

    OdpovědětVymazat
  10. Taky mě lákají ale u nás je nemají...musím si počkat až pojedu do Prahy :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak ted si me nalakala, asi se po nich pri příští návštěvě budu muset kouknout :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já si ty masky nemůžu vynachválit. Největší rozdíl jsem viděla se skořicovou, i když teda trochu štipkala:)

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem asi slepá! Nedávno jsem tam byla a žádnou z masek jsem neviděla:(.

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem si asi 2x nějakou tu masku od nich koupila, ale nepřišlo mi to jako nic extra zvláštního, takže znovu bych si je asi pořídila jenom a právě kvůli tomu obalu :)) Ty se mi moc líbí :D

    A.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)