úterý 29. dubna 2014

Mixle v pixle I.

Pěkný úterní podvečer!

Název dnešního článku napovídá, že to dnes bude o všem.. a o ničem. Rozhodla jsem se po nějaké době dát dohromady další miš maš článek, kde vám ukážu pár produktů, které se jinam nevejdou a psát o nich samostatně není potřeba.. takže dnes hned tři minirecenze.

Jako první tu mám další voňavou záležitost - Sprchový gel Queen of night s olejovými perlami Balea, který jsem dostala od ségruše k narozkám. Jak jistě víte, Balea sprchové gely mám ráda a kupuji si je velmi často, takže tento se mi do sbírky hodil, okukovala jsem ho už nějakou chvíli. Tenhle fialový krasavec obsahuje vzácné olejové perly a voní po orlíčku. Olejové perly jsou modré a při mytí se rozetřou. Vůně je květinová a sladká a opravdu hodně intenzivní. Neříkám, že mi nevoní, ale možná je to na mě trochu moc :) Oproti jiným sprcháčům Balea se mi zdá tenhle hodně hustý, dokonce z tuby trochu hůře leze.. rozhodně hustší než většina Balea sprcháčů, z ruky nestéká. Samozřejmě dobře umyje, pokožku mi nevysušuje ani nedráždí.. naprosto bez problémů. Vůně tedy bohužel/bohudík po umytí nevydrží. Jednoduše fajn levný sprchový gel, který mi k umytí naprosto dostačuje :) Seženete v DM drogériích, cena cca 30 Kč.




Druhá věc pochází také z dílny DM drogérie a tou je Bezacetonový odlakovač od Ebelin, po kterém jsem nedávno sáhla. Nutně jsem potřebovala pomocníka, který mne jednoduše zbaví zbytků laku na nehtech a tenhle to zvládá bravurně. Neobsahuje aceton a má mít mandlovou parfemaci. Tou parfemací si nejsem jistá, já z toho žádnou vůni necítím, ale je to odlakovač.. odpouštím mu to. Možná mi trochu chybí nějaká ta dávkovací pumpička, zúžené hrdlo nebo alespoň menší otvor, díky kterému by se dalo množství odlakovače lépe korigovat, ale holt jsem si musela zvyknout, že se na to musí opatrně :) Jinak s ním ale nemám problém, nehty odlakovává opravdu skvěle. Jdou tím celkem dobře i hrubší laky a třpytivější kousky, klasické krémové stáhnu jedním tahem i při malém množství odlakovače. Zdá se mi tedy vcelku fajn a myslím, že ho tu nemám naposledy. Balení je 200 ml a stál tuším cca 39 Kč.




Třetí věc, kterou vám chci dnes ukázat jsou Depilační pásky - studený vosk značky Isana, které jsem si kdysi z nějakého popudu koupila za 29 Kč v Rossmannovi. Za 29 Kč jsem si říkala, že je zkusit prostě musím. Pásky jsou malé - určené pro obličej a oblast bikin. Já se přiznám, že na vosk v oblasti bikin "nemám koule" a bolestí bych asi umřela :D proto jej využívám jedině na obličej. A pokud se ptáte, kde je používám, tak je to jasné - na svůj knírek. Chloupky mám sice hodně světlé a téměř neviditelné, ale já je tam prostě vidím a tak jsem se jich nutně potřebovala zbavit.. a k tomu jsem používala tyhle pásky. Balení obsahuje 20 depilačních pásek se studeným voskem (který obsahuje aloe vera a hroznový olej) a 4 ošetřující ubrousky. Zdá se mi to jako pěkný nepoměr, ale místo těchto ubrousků můžete použít i nějaké kosmetické, co máte doma... případně na odstranění zbytků se doporučuje tělový olej/krém. Pásky jsou slepené po dvou, před odlepením je vždy chvíli zahřívám v dlaních a poté nanesu.. nechám vosk vytuhnout a hodně rychle trhnu a tadááá, chloupky jsou fuč. Většinou. Musíte trhnout fakt rychle a silou, abyste jej vzali pěkně všechny.. :) ale funguje to. Zbytky vosku jdou odstranit jednoduše, já to beru vždy odličovačem a bez problémů to jde dolů. Nedoporučuje se používat na podrážděnou pokožku/bradavice/pihy.. to fakt není ono, takže opatrně.. já jsem to jednou trhala přes pupínek a docela to bolelo. Depilovaná místa jsem poté měla trochu začervenalá, ale žádné jiné problémy se nedostavily.. Můžu tedy s čistým svědomím doporučit, pokud se vám nechce utrácet za pásky majlant :) Seženete v Rossmannovi a běžná cena je mezi 40 - 50 Kč.



Máte s něčím z toho zkušenosti? Používáte depilační pásky?

15 komentářů:

  1. A jsou lepší než třeba veet? Asi ne, že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veet proužky jsem měla akorát na nohy, takže nemůžu moc srovnávat.. ale upřímně mi to přijde všechno na jedno brdo.. nikdy jsem v páskách žádné velké rozdíly neviděla :)

      Vymazat
    2. Taky v těch páskách nevidím rozdíl, vypadá to stejně, bolí to stejně, udělá to stejnou službu :D
      Ten odlakovač Ebelin já používám neustále, můj nejoblíbenější, tak jsem ráda, že se ti taky zamlouvá!

      Vymazat
  2. Zkušenost mám jen s odlakovačem od Ebelin, který je teď už jediný, který používám! :) Depilační pásky jsem ještě nikdy nezkoušela a popravdě se celkem i bojím :D ale chtěla bych je někdy vyzkoušet, tak pro srandu.

    OdpovědětVymazat
  3. Jo odlakovač Ebelin je super! :)) sprchové gely od Baley jsou nejlepší :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. První dva produkty mám v zásobičkách :)) ale odlakovač už brzo použiji :) !
    Ten Balea sprcháč zrovna používám v té růžové variantě (květy jabloně) a je bombastický :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, pásky sa veľmi neodporúčajú, pretože sa väčšinou stane, že chĺpky začnú tvrdnúť, zarastať a rásť vo väčšom množstve, na to pozor. :/ Ja chĺpky vybieľujem s krémom na tom určeným-Jolen alebo Sally Hansen.

    OdpovědětVymazat
  6. Moje zkušenost s tímto sprcháčem z Balea - modré perličky se mi nechtěly rozpouštět. Možná je to ale tím, že ve sprše trávím fakt jen chviličku (namydlím se a hned smývám).

    OdpovědětVymazat
  7. také používám Ebelin odlakovač a vůbec nevoní :D souhlasím s tebou, ale jsem s ním opravdu spokojená

    http://zelenkovatereza.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. zbožňujem ten odlakovač od Ebelin, žiaľ u nás nemajú v každej dm drogerii bezacetonový :/ ale inak mne tiež nijak nevonia :D pásky by som tiež rada vyskúšala, ale bojím sa, žeby to bolo potom horšie a chĺky by som mala oveľa tmavšie a oveľa hustejšie

    OdpovědětVymazat
  9. Depilační pásky na chloupky jsem měla od Weet a teda hrůza děs, většinou mi to chloupky strhlo i s kůží, tak jsem pak, kromě toho, že to bolelo jako blázen, chodila týden jak s leprou :/ teď už trhám cukrovou pastou, nebo jednoduše pinzetou..

    OdpovědětVymazat
  10. Odlakovač js měla a je fajn, ale vyměnila jsem jo za ten s pumpičkou a s arganovým olejem. Na sprcháč jsem koukala, ale zatím jsem ho nevzala... Depilační pásky nepoužívám. Měla jsem kdysi jedny z YR a použila jsem je jen na nohy a bolí to jako čert. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Já používám vosk, který rozehřeju, nanesu a strhnu papírovými pásky, ale tyhle jsou na horní ret určitě fajn a dostačující :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tento sprcháč od Balei moc ráda zkusím. Odlakovač používám ten jejich modrý s acenonem, ale příště sáhnu po tomto :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/new-in-april-2014.html

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)