neděle 6. dubna 2014

Štětce na oči Ladybox a Avon.

Pěkný nedělní podvečer!

Víkend se nám blíží ke konci (ono jedině dobře, protože byl teda fakt hodně náročný!) a s ním i poslední článek tohoto týdne. Ukážu vám dva štětce, které jako poslední pomohly rozšířit moji sbírku. Jedná se o Ladybox štětec, který byl v jednom z boxů ještě v minulém roce a pak je to nejnovější přírůstek oboustranný štětec od Avonu, na který jsem nedávno narazila v katalogu za příjemnou cenu a tak jsem to riskla a objednala. Oba dva již nějaký ten pátek používám a tak je na čase vám říci své zkušenosti.



Ladybox plochý štětec

Přiznám se, že štětec mne v Ladyboxu hodně potěšil. Od prvního okamžiku se mi líbil jeho design. Růžová dřevěná rukojeť s malým černým znakem a nápisem Ladybox, kovové černé přichycení a plochý, hustý chlup. Musím říci, že se mi chlup zalíbil, je opravdu nádherně jemný a vážně dost hustý. O trochu méně se mi už líbilo "svázání" chlupu, kdy jich pár trčelo mimo, chlupy nedosahují stejné délky a co mne z počátku štvalo nejvíc, chlupy vypadávaly. V poslední době už se to zlepšilo a dneska chlupy vypadávají ojediněle, ale z počátku jich vypadlo dost. Co se týče manipulace se štětcem a jeho využití, tak není úplně špatný a já ho využívám celkem často. Sice jak je dost měkký, tak některé druhy stínů moc dobře nenabírá (více slisované stíny), ale s většinou si poradí hravě. Používám jej na aplikaci podkladového nebo základního stínu na celé víčko, kde mi slouží celkem dobře. Nemohu tedy říci, že by to byl úplně nejhorší štětec, ale na druhou stranu potkáte i lepší. Každopádně chválím za nápad a design, to se hodně povedlo.

Štětec mají k dostání na e-shopu tady za 99 Kč.


Avon oboustranný štětec na oči

Od tohoto štětce jsem nečekala žádné zázraky, o to více jsem byla překvapená, když jsem zjistila, že vůbec není špatný. Design je jednoduchý černý, rukojeť je celá plastová. Z jedné strany je klasická houbička na kouřovky, z druhé je plochý štětec. Houbičkové štětce moc často nevyužívám, to už opravdu musí být, ale tenhle už jsem párkrát prubla. Je krásně měkký a poddajný, že vám nevydře díru v oku. Ale co jsem si opravdu zamilovala je druhá strana - klasický plochý štětec. Ten je totiž jedním slovem úžasný. Je jemný a dost hustý, tvrdší a přesto si s ním hravě poradíte. Chlupy nikde netrčí a ani jeden jediný za celou dobu nevypadl. Chlup se neohýbá a drží svůj tvar, díky čemuž lehce nanesete stíny na víčko, zvládne i hodně slisované stíny na které jsou některé mé štětce krátké. Stíny se na štětec perfektně přichytávají, nepráší všude okolo a rychle dosahuji syté barvy, ale přitom vůbec nedráždí ani neškrábe. Jestli v poslední době po nějakém štětci často sahám, tak je to právě tenhle a Avonu za něj dávám palec nahoru. Ten se dle mého povedl a koupě rozhodně nelituji.

Seženete tady, běžná cena je 119 Kč, ale kdo si počká a bude na něho číhat, určitě ho zvládne ulovit za nějakou akční cenu. Já jsem ho kupovala tuším za 59 nebo 69 Kč.



Co vy a štětce? Zkoušela některá z vás výše zmíněné? Kupujete si štětce jednotlivě nebo raději celé sady?

8 komentářů:

  1. Viděla jsem pár štětců Avon, ale tenhle myslím že ne (koukala jsem se po štětcích na makeup a tvářenku/pudr). Každopádně vypadá štětec hodně dobře :) Se štětci se ještě spíše učím, ale zrovna dneska jsme s kamarádkami narazily v KIKu na sadu štětců za 55 Kč - jako na to že to je KIK, tak vypadají dobře, hlavně rukojeti, které mají puntíky :D

    OdpovědětVymazat
  2. Koupila jsem od Avonu rovnou dva, s tím že za tu cenu to prubnu. Tak jsem ráda za tvojí pozitivní recenzi :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Štetec z Ladyboxu mám doma a přiznám se, že jsem jej zatím nezkoušla, takže to musím napravit. Štětec z Avonu vypadá opravdu dobře a asi si na nějakou akci, kde bude ve slevě, počkám :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/zpevnujici-telovy-olej-pece-na-dekolt.html

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám raději jednotlivé štětce, málokdy bych upotřebila celé sady :) Z Avonu mám tvářenkový štětec, ale ten není nic moc.

    OdpovědětVymazat
  5. Kupuji jednotlivé štětce a musím říct, že ten od Avonu bych i zkusila, za 59,- ano. Hezká recenze.

    OdpovědětVymazat
  6. LB štětec nemám, ale líbí se mi barva :) na oči mám jeden od RT a jsem s ním spokojená, stíny jdou docela mimo mě, takže si s ním vystačím. původně jsem ho ale vůbec nepoužívala - byl právě v té RT Travel sadě, ale pak jsem mu přišla na chuť a zase trošku stínuju. ale jinak radši jednotlivé štětce, ze sad využiju vždycky sotva polovinu

    OdpovědětVymazat
  7. Asi spíš jednotlivě. Nedávno jsem si koupila štetec Ebelin na pudr v DM drogerii a jsem s ním strašně spokojená. Nebyl pravda nejlevnější, ale ta kvalita je znát ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten od avonu mám, také asi za 60 korun a špatný není;)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)