pátek 30. května 2014

Odlíčené a posílené řasy? Jasně, s Garnierem!

Pěkný páteční podvečer!

Asi trochu s křížkem po funuse, protože tenhle Posilující odličovač očí 2v1 od Garnier už jste určitě viděli na každém druhém blogu, ale mně všechno jednoduše trochu déle trvá. Pokud by vás tedy tisícáprvní recenze nebavila, článek dnes směle přeskočte. Trochu více času mi zabralo, než jsem jej řádně prozkoušela za všech podmínek a došla k závěru, který se už asi nezmění.


Oficiální popis: Jedinečné složení s dvojím efektem: 1. Okamžitě odstraní make-up bez drhnutí a bez zanechání stop. 2. Řasy sjou plnější a posílené již za 4 týdny. Obohacený o arginin přináší krásu, objem a lesk vašim řasám. Řasy jsou plnější, hustší a pevnější. Před aplikací promíchejte, naneste na vatový tampon a nechtě několik vteřin na očích. Složení je vhodné i pro nositele kontaktních čoček.




Odličovač přinesl svěží vítr do našich drogérií. Já nevím, jestli se to zdá pouze mně, ale pořád mám pocit, že nabídka odličovačů (alespoň těch dvoufázových) je v našich drogériích nedostatečná. Proto mne tento nový přírůstek od Garnier potěšil. Sice se přiznám, že pleťovku Garnier kdovíjak na svůj obličej plácat nemusím, ale v poslední době mne mile překvapili :) Líbí se mi už jeho malé, praktické balení a barva. Všude je to samá zelená nebo modrá, tak mě jednoduše fialový obsah zaujal. Vypadá to tak nějak čistě, svěže, neokoukaně.. Víčko klasicky zaklapávací, ale perfektně zapadne a drží, takže si myslím, že by jste se ho snad ani nemuseli bát vzít s sebou na cesty. Otvor na průtok je celkem úzký, takže jej aplikujete pěkně v malém množství. Před aplikací je třeba s ním zatřepat, aby se obě složky spojily. Zatřepat stačí trochu, smíchávají se téměř okamžitě, ale aplikovat je třeba v rychlosti, složky se totiž rychle rozdělují. Důležité je ale hlavně to, jak odličuje. Nemůžu říci, že by byl špatný a odličoval blbě. Rozhodně jsem schopná s ním dostat z očí úplně veškerý make-up, aniž bych si vydřela oči a nebo mě oči pálily. I když to vlastně zvládne celkem hravě a bez problémů, pořád je tam něco, co mi tak úplně nesedí. Fakt vám nevím co, ale prostě to tak cítím. Uznat ale musím, že odličovač vůbec není mastný, takže se nemusíte bát "mlhy" před očima při jeho použití a následně mastného očního okolí. Jestli je tohle to, co mi u dvojfázového odličovače trochu chybí? Nevím, prostě mi přijde, že výsledek není stoprocentní.. Co se týče toho zpevnění a posílení řas, tak tady si vůbec netroufnu o něčem spekulovat. Mohu ale potvrdit, že mi řasy vypadávají v poslední době méně. Že je to ale přičiněním tohoto kousku nebudu tvrdit :)



Takže jaký je vlastní konečný verdikt. Pokud jste nenároční uživatelé a nehledáte pro sebe nějaký svatý grál jako já, mohli byste býti spokojeni. Mně prostě pořád ještě něco chybí a budu hledat dál. Přesto si myslím, že tohle je jeden z těch lepších odličovačů, které můžete v našich drogériích sehnat. Seženete jak v Rossmannovi, tak v DM či Tetě. Cena se pohybuje kolem 120 Kč, pokud se nepletu, za 125 ml.

Co vy a Garnier odličovač? Zkoušeli jste?

26 komentářů:

  1. Tenhle odličovač mám na seznamu :) Jinak jestli si nezkoušela dvoufázák od Mixy, zkus ho, mě hodně příjemně překvapil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mixu jsem právě nezkoušela, ale četla jsem na ni samou chválu, takže ji mám na seznamu.. třeba bude právě ta tím pravým.. :)

      Vymazat
    2. Mixu jsem zkoušela, nejdříve totální nadšení, ale od půlky lahvičky mě při odličování začala štípat v očích, tak nevím, kde se stala chyba. :-( Zatím se vždycky vrátím k dvoufázovému od YR. Stálice jako u Rendy. ;)

      Vymazat
    3. taky doporučuju k vyzkoušení Mixu, je moje nejoblíbenější :)

      Vymazat
  2. Byla jsem snad první kdo o něm psal, ale stejně si ráda přečtu názor všech :-) pro mně byl super, určitě jeden z nejlepších odličovačů co jsem kdy vyzkoušela, ale stejně jako ty, chci vyzkoušet něco jiného a najít ten nejlepší :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Na mou plet tu čeká micelárka Blanchette B a pak tonikum od Mixy, a to ještě nejsem ani v půlce micelárku L'oréal. Takže po novém odličovači nějakou dobu pokukovat rozhodně nebudu :D Každopádně tento vypadá docela dobře a taky mě zaujal tím fialkovým provedením krása!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? Vypadá to tak nějak čistě a prostě.. luxusně, si nemůžu pomoct! :D

      Vymazat
  4. měla jsem ho už jednou a mám ho ráda, už mám další balení

    OdpovědětVymazat
  5. Mně hrozně vyhovuje, neodlíčí mě stoprocentně, ale zatím nejlíp ze všech odličovačů, co jsem měla. A taky nechci spekulovat, ale mám pocit, že mám řasy pěkné a pevné.

    OdpovědětVymazat
  6. Nezkoušela jsem ho, ale celkem mě láká :) Jelikož se ke mně dostal ale kupónek na 50 % slevu na odličovače očí Nivea tak zkusím nějaký od nich. Tenhle se mi ale taky moc líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ráda bych ho vyzkoušela, ale zatím ještě svůj odličovač mám, ale až dojde rozhodně poběžím pro tenhle :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já těch blogů už moc nečtu, takže mně recenze připadá přínosná hodně. :) Pořád dokola si kupuju dvoufázovou Mixu a přijde mi skvělá, ale příště teda sáhnu po tomhle, když ho chválíš.

    OdpovědětVymazat
  9. Jako vypadá hodně dobře, ale já mám radši odličovač od Ziaji :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Ja ho mam uz po druhy raz a spokojnost. Predtym som mala rada najma dvojfazovu niveu, ale tento mi pride menej mastny. No az taky rozdiel to zas nie je, rozhodujem sa prevazne podla ceny :)
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  11. Mám ho a podľa mňa odličuje skvele. :) A čo sa týka posilnenia, pred začiatkom používania som si riasy dôkladne vyfotila a vidím menšiu zmenu k lepšiemu. :) A absolútne milujem to jeho balenie, hrozne sa mi páči! :D

    Sweet Letty

    OdpovědětVymazat
  12. Z nepochopitelných důvodů mi tenhle odličovač přijde hrozně roztomilý a už si na něj nějakou dobu brousím zuby. ;) Navíc teď je na něj tuším nějaká akce v Tetě, tak tam asi konečně zaskočím. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Dost nad ním přemýšlím, asi budu muset rychle vyplácat svůj stávající odličovač :D

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem si teda hodně sedla s doufázovou odličovací emulzí od Ryoru a teď mám v zásobě Baleu na kterou jsem moc zvědavá .. Tenhle mám taktéž v plánu, je nádherný už na pohled :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, ale mně se zatím taky líbil nejvíc ten Ryor no :) Sice jako mám chvíli ten mastný film před očima, ale zase sundá ihned všechno.. to už je prostě o preferencích každého.

      Vymazat
  15. Odličovač od Garnieru mi sedí jen ten modrý zklidňující. Jiné mi vadí a nic neodlíčí:/.

    OdpovědětVymazat
  16. Děkuji vám za příspěvky! :) Na vaše doporučení přibyly na můj seznam další kousky, takže uvidíme.. ;)

    OdpovědětVymazat
  17. tak jsem zvědavá, až ho vytáhnu. mně moc zaujal svým balením, tak snad bude stát za to. jinak můj nejoblíbenější odličovač je tedy Mixa :)

    OdpovědětVymazat
  18. Nedávno jsem si ho koupila, takže ho ještě budu testovat, ale zatím jsem celkem spokojená;)

    OdpovědětVymazat
  19. na dvoufázové odličovače vůbec nejsem - nemám ráda, jak moc jsou mastné. někdy ale mám problém dostat dolů voděodolný make-up, takže bych mohla vyzkoušet tento, když píšeš, že není tolik mastný :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)