úterý 8. července 2014

Orchideje s kokosem..

Pěkný den vám přeji!

Všimli jste si, že tu hodně dlouho nebylo žádné mazadlo na tělo? Já vám nevím co se děje, ale v poslední době jsem u mazadel nějak pozadu. Ovšem pořád nějaká používám, takže to nechápu! Aktuálně mám v koupelně tento Tělový balzám Spa! Professional od značky Eveline Cosmetics 

Tělové mléko mi tu leželo už nějaký ten pátek, dostala jsem ho kdysi od kamarádky k svátku (už to bude rok, heh!). Líbilo se mi od první chvíle už svým obalem (růžová, no..) i výběrem voňavé kombinace - Orchidej a kokos a celou dobu jsem se na něho těšila. Jenomže znáte to, nasyslené zásoby, to prostě chvíli trvá, než se k tomu člověk dostane.. Nakonec ale jeho chvíle přišla a to před nedávnem.


Oficiální popis: Hydratační balzám pro normální pokožku má lehké osvěžující složení a je vyvinut ve spolupráci s dermatologem. Obsahuje polysacharidy, které podporují buněčnou obnovu a redukují známky stárnutí a bambucké máslo, které zabraňuje vysoušení a hluboce regeneruje pokožku.


Krém se mi líbil od první chvíle - jsem vděčná za pumpičkové balení (i když ke konci už to nebývá tak dobré), nejsem aspoň umatlaná od hlavy až k patě, nikde si to nekydám po zemi a nemám umatlaný obal :) Navíc jako růžové popisky na tom, no jo no, jsem holt ženská.. Jen té polštiny by tam mohlo být méně :D Český popisek nalepený zezadu izolepou je pak takový trochu zmatený (nemám ráda, když někdo zaměňuje pleť x pokožku a že se to stává dost často..!), ale to vem čert. Konzistence je typicky krémová - není ani moc řídký ani moc hustý, krásně se roztírá. Parfemace je květinová, hodně sladká a dost intenzivní. Přiznám se, že se mi z počátku moc líbila, ale teď už mi mírně leze krkem. Je to na mě až moc.. A navíc kokos ani cítit není (a to ho miluju..). Uznat zase musím, že vůně nějakou tu chvílí na těle vydrží, takže padne-li vám do noty, budete spokojeni. Po rozetření se krém nějakou tu chvíli vstřebává, není to ihned a pár minut ho na sobě cítím.. to moc nemusím, protože ulepené pyžamo není nic moc. Po čtvrt hodince se ale tak nějak vstřebá, pokožku zanechá jemnou a u mne dostatečně hydratovanou. Hydratace tedy není úplně nejlepší, ale pro moji normální pokožku je to akorát. Pro někoho se sušší by to však podle mě bylo málo.




Takže sečteno podtrženo jde o průměrný krém, který mne nijak zvlášť neohromil. Tohle je taková krémová klasika, co nijak neohromí, ale pro ten pocit, že pokožku aspoň něčím namažete, stačí. Přesto.. jsou na trhu lepší krémy.. Našla jsem ho např. tady za 159 Kč za 500 ml. Možná to vypadá, že se akorát trochu pozměnil obal, jinak to bude stejné :)

Co vy a Eveline krémy? Zkoušel někdo z vás?

10 komentářů:

  1. No dle mého má složení naprosto parádní a to je to co zrovna hledám! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím, neznám tuhle značku. I když co je s kokosem mám obvykle ráda, pokud to není moc umělé.

    OdpovědětVymazat
  3. Vidím jej teda poprvé a úplně mě uchvátila představa té vůně. Já jsem děsná "kokosačka".
    Takže ať je krém průměrný jak chce, už jen pro tu vůni jej budu muset zkusit :) Každopádně díky za skvělou recenzi :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/07/new-in-june-2014.html

    OdpovědětVymazat
  4. Krém jsem měla a přišel mi super. Vůně byla příjemná, květinová to ano, ale nijak sladká mi nepřišla. Hold každý vnímáme vůně jinak. Jinak hydratace mi přišlá báječná, ještě druhý den jsem cítila jak je pokožka krásně vláčná a hydratovaná. Já bych si jej určitě pořídila znova.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Složení dcla dobré, mrknu po něm :)

    OdpovědětVymazat
  6. Už jen obal lahodí oku :) ! Miluji Tvé recenze!

    OdpovědětVymazat
  7. jako dobrý, ale ten obal. to je něco příšerného :D všichni už přeci dávno ví, že design prodává, tak proč zatraceně ty značky nemění obaly s dobou, to mi prosím vysvětlete :D a přitom by se jim investice určitě vrátila.

    OdpovědětVymazat
  8. s Eveline vůbec zkušenost nemám, ale ta vůně by mě zajímala :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)