středa 23. července 2014

Vlasová péče Ultra Doux

Pěkný den, moji drazí!

Je čas vám opět ukázat nějakého vlasového pomocníka. Vlastně dva pomocníky. Není to tak dlouho, co se na našem trhu objevila nová obnovující řada vlasové péče Ultra Doux. No a jelikož se jedná o medovou řadu, tak se mi Garnier opravdu strefil do vkusu. Novinky jsem poctivě testovala v posledních týdnech a dnes, kdy jsem se dostala na dno šamponu a téměř na dno kondicionéru vám přináším pár svých postřehů.



Oficiální popis: Garnier vytvořil obnovující recepturu speciálně pro oslabené a lámavé vlasy. Složení kombinuje tři poklady ze včelího úlu - mateří kašičku, která má posilující účinek, propolis známý pro své ochranné vlastnosti a med, který zjemňuje a zároveň vyživuje. Vaše vlasy jsou po použití lépe vyživené, posílené, chráněné, obnovené až ke konečkům a lehce se rozčesávají, snadno upravují, jsou lesklejší a odolnější a vypadají zdravější. Složení je bez parabenu.



Šampon i balzám jsem používala současně i zvlášť, takže mám jejich účinky snad trochu ověřené a potvrzené :) Začnu tedy šamponem. Balení šamponu mám ráda, jde hezky otevřít, dobře stéká k víčku, i když faktem je, že otvor na nalévání má moc velký, lila jsem si ho zbytečně moc. Z lahvičky mi vždy vychrstlo do dlaně velké množství, aniž bych stihla zareagovat. Šampon je tekutější konzistence, nažloutlé barvy, příjemné parfemace. Vůně je sladká, med tam cítit je, i když samozřejmě v upravené formě. Hezky napění, vlasy umyje a zanechá je provoněné na dlouhou dobu. Bez balzámu se mi vlasy rozčesávaly trochu hůře, ale s Tanglem se to nakonec vždy povedlo. Po umytí byly krásně jemné, lesklé a první den i vzdušné, poté pomalu plihly. Bez balzámu mi vlasy vydržely v dobrém stavu dva dny, poté se začínaly mastit a bylo třeba je umýt. Považuji jej ale za takový lepší průměr, avšak po jeho spotřebování jsem se vrátila k osvědčené klasice (fialový Gliss Kur).

Seženete jej v drogériích za cca 60 Kč, pokud se nepletu za 250 ml.



Balzám mne velmi mile překvapil. Čekala jsem od něho zatížení vlasů a nějakou hrůzu, jako to u mne bývá u většiny kondicionérů, ale nic takového se nekonalo. Parfemace je úplně stejná jako u šamponu, možná o chlup méně intenzivní, ale přesto vlasy krásně provoní. U balzámu mám tedy trochu problém s balením. Jelikož balzám není tak tekutý jako šampon, tak hůře stéká a v tubě ho hodně uvízne. Ke konci se z toho balzám špatně doluje. Balzám nanáším hlavně do délek a ke konečkům, k hlavě si podobné produkty moc necpu. Po většině péčí mi totiž vlasy hrozně rychle plihnou a mastí se. Ovšem v tomto případě s tím problém není, nijak vlasy nezatěžuje. Jsou krásně lesklé, jemné, nadýchané a přesto je vidět, že dostávají dostatečnou péči. Jdou velice dobře rozčesat. Nemastí se nijak rychleji než bez něho - opět u mne klasika, mytí obden, ať jej používám či nikoliv, v případě nouze přežiji i třetí den bez mytí, i když to už potřebuji nutně culík. Za mě tedy balzám ano, rozhodně je za ty peníze fajn a když někdy nebudu vědět po čem sáhnout, tak si ho s klidným srdcem koupím.

Seženete opět v drogériích, cena obdobná jako u šamponu cca 60 Kč za 200 ml.



Musím tedy říci, že tahle řada není špatná. Je fakt, že mám řad Ultra Doux vyzkoušených víc a žádná z nich mi nedělala problémy. Myslím, že lepší průměr, který v našich drogériích můžete sehnat, navíc za velmi dobré peníze. 

Co vy a Ultra Doux? Používáte? Měli jste tuhle obnovující variantu?

17 komentářů:

  1. Medová řada Ultra Douxu je super, mám oba produkty, používám tedy současně, a jsem spokojená, jak píšeš, je to lepší průměr. :)) Ale miluji teda tu vůni, je cítit jako medové cukroví. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Milujem medové produkty a určite si aspoň kondicionér kúpim :) ale to otváranie je katastrofa, vždy ma prsty bolia z toho :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám Ultra Doux moc ráda :) hlavně ten na objem a vitalitu s pivními kvasinkami a granátovým jablkem. Navíc nádherně voní!
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta řada s granátovým jablkem mi taky seděla a ta vůně! :)

      Vymazat
  4. já jsem z řady UD zkoušela levanduli, šampón i balzám, byly fajn, ale nejvíc se mi líbí ten zelený šampón, je to myslím oliva a rozmarýn nebo něco takového, ten dělá úplně úžasné vlasy!
    Natálka

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ráda vůni medu, takže kondicionér bych vyzkoušela. Šampón díky obsahu silikonu nejspíše ne, i když mi ve vlasech nijak zvlášť nevadí, ale snažím se jim vyhýbat.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. ja som od nich vyskušala len šampon ale iný tento vyzerá tiež fajn

    OdpovědětVymazat
  7. Už mám tuto vlasovou péči ozkoušenou a musím říct, že je to kvalita za výbornou cenu. Vlasy jsem měla hebké, snadno se daly rozčesat a ta vůně! Měj se krásně :))
    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  8. Určitě se po této řadě mrknu, co se týče mého osobního názoru tak si mě Garnier řadou ultra doux vysloveně získal. Už jsem měla dvakrát levandulový šampon který je božský a šampon i kondicionér s arganovým olejem, což byla výborná dvojka a neskutečně voněla, tam jsem neměla jedinou výhradu. Navíc na Garnieru miluju tu jejich vůni, která ve vlasech vydrží i 3 dny :) a to hodně intenzivně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu dlouhodržící vůni mám taky ráda :) ať už u Fructis nebo u Ultra Doux.. na tu fialovou řadu házím okem už dlouho, tak po ní asi příště sáhnu :)

      Vymazat
  9. Ja mám strašne debilné vlasy...Mám ich dlhé a riedke,dakedy sú strašne suché,dakedy zas mastné...nedajú sa mi robiť žiadne účesy a proste najradšej by som sa ostrihala na krátko :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme dvě.. přesně jak popisuješ to mám taky :-/

      Vymazat
  10. z řady Ultra Doux jsem měla ten meruňkový šampon a až doma po vypotřebování jsem si všimla, že je pro vlasy se sklonem k vysušování, což je můj pravý opak :) ale sedl mi parádně a koupila jsem si do zásoby další :)

    OdpovědětVymazat
  11. ani já o těchto dvou produktech nemůžu říct nic špatného :) já mám jen ten "problém", že u většiny vlasovky nevidím rozdíl... všechno mi vyhovuje stejně.

    OdpovědětVymazat
  12. Tahle vypadá dobře :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Řada Ultra Doux je mi moc sympatická, ale jelikož se mi na můj vkus mastí vlasy zbytečně rychle, tak tato varianta by asi nebyla úplně ideální. Ale jak se znám, stejně nakonec neodolám a vyzkouším ji :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/07/spotrebovano-cerven-2014.html

    OdpovědětVymazat
  14. zrovna mám šílenou zásobu šamponů, ale tuhle řadu rozhodně nechci opomenout a také ji vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)