úterý 18. srpna 2015

Osvěžující sprcha Radox pro ni i pro něho

Krásný úterní den!

Původně jsem pro vás dnes měla video, ale jelikož nejde o zrovna ledajaké video, ale o povídání na 45 minut čistého času :D, tak to musí počkat minimálně do zítřka, jelikož nahrávání na Youtube není tak jednoduché a já to prostě před odchodem do práce nestíhám. Takže tu mám pro dnešek náhradní variantu v podobě recenze nebo spíš krátkého seznámení se sprchovými gely Radox.



Nedávno Radox přišel s vytuněnými obaly, kterým přidali očka na zavěšení ve vašem sprchovém koutě/u vaší vany. Malá vychytávka, ale určitě změna k lepšímu, třeba se najde někdo, kdo toho ve sprchovém koutě využije. Na otestování mi přišly dva gely, jeden pro mě a jeden pro M. A tak jsme oba testovali jako diví.



Já jsem neodolala variantě Feel Relaxed, která obsahuje vůně levandule a leknínu. Je to velmi jemná, květinová a přesto osvěžující parfemace. Pánská verze Feel Sporty obsahuje vůně mořských minerálů a watermintu (mentolu?). Je osvěžující a taková ta.. přirozeně pánská. Obal je průhledný, takže vidíte, jak postupně ubývá, dávkování jednoduché, očko jako bonus. Trochu mi přijde, že jsou gely poměrně tekuté, takže ho stačí trocha, chce to ale pracovat rychle než vám všude možně steče. Raději mám hustší kousky, ale i s tímhle si člověk poradí. Vůně je v obou případech dost jemná, což znamená, že není nijak oslnivá, voní to hodně nenápadně a hned po opláchnutí o vůni vůbec nevíte. To je škoda, protože zrovna na léto jsou tyto vůně ideální a ráda bych, aby chvíli vydržela, jelikož v těch teplech jsem byla líná se čímkoliv mazat. Škoda. Jinak je to taková klasika, která umyje, kůži nevysuší a žádné potíže s ním nemám, takže fajn. Ale prostě to není nic, co by vás ohromilo natolik, že byste si ho zapamatovali a chtěli ho znovu.  M. sprcháč používal celkem rád, ale hned potom se opět vrátil ke klasice a to zelenému Fa, na kterém ujíždí daleko více než na tomhle. I sám poznal rozdíl, že zatímco Fa provoní na dlouhou dobu a je to prostě luxusní pocit sám o sobě, tohle jen tak jemně osvěží a umyje a tím to končí. Za mě tedy průměr a nevím, jestli se ke sprchovému gelu ještě někdy vrátím..


Dámská verze:


Pánská verze:


Seženete běžně v drogériích, cenu si nepamatuji, ale tipuji max. kolem 50 Kč(?).

Co vy a tyto sprcháče? Používáte Radox?

*PR produkty

7 komentářů:

  1. Vypadají dobře, ten věšáček je dobrá vychytávka :) Radox mám obecně docela ráda :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  2. Sprcháče od Radox jsem zkoušela kdysi a nebyly špatné. Aktuálně používám nějaký sprcháč od Cien a pak hydratační sprchový krém od Avonu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od Radoxu už jsem delší dobu žádný sprcháč neměla, zatím mám velkou zásobu, takže cíleně pro něj nepůjdu, ale třeba až mně zaujme nějaká parfemace, tak pořídím:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mrknu po nich. Tyjo to se těším na video, takové dlouhé, super:) Moc teď nenatáčíš, že? Tě sleduji zas pro změnu jen na youtube a vždy koukám, jestli už jsi nedala další video a nic..:))

    OdpovědětVymazat
  5. Mám také jeste jeden akorát jinací prichut. A hodně se mi líbí že mohu je povesit do sprchy to je super vymoženost. :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Radox som ešte nikdy neskúšala, ale ich gély veľmi pekne voňajú :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Ten pásnký moc hezky voní, ten fialový neznám :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)