sobota 10. prosince 2016

Lak na nehty Silky Mauve od Alessandro

Krásný den vám přeji!

Tenhle lak od nehtařské značky Alessandro už vám prostě musím představit, protože jsem se do něho zamilovala od prvního vyzkoušení. Odstín Silky Mauve se mi líbil už v lahvičce, ale doopravdy jsem mu podlehla až ve chvíli, kdy jsem ho poprvé nalakovala..


Ta barva, vážení, ta barva.. to je něco dokonalého. Je to krásná studená fialková, díky které vypadají nehty opravdu čistě a pěstěně. A to i tehdy, nemáte-li je zrovna ve formě jako v poslední době já. Neuvěřitelně jsem si tu barvu oblíbila a teď na sklonku podzimu a zimy je to ideál. Lak samotný je krémové konzistence, která je příjemná a pro lakování ideální. Nestéká ani se netáhne. Štěteček má placatý a zakončení rovně sestřižené. Krásně se jím pracuje, nehet nalakujete bez potíží jedním tahem a bez přetahů, což mě baví. Lak zasychá během krátké chvíle. Schne do lesku a až gelového efektu, což já opravdu můžu. A jako bonus navíc perfektně drží. Vydrží mi kolem tří dnů a to je na mých nehtech hodně, s top coatem ho nosím i pět dní bez potíží. Mazec. Jednoduše tenhle lak umí všechno, co od laku požaduji a potřebuji. A díky tomu se staví mezi top kousky, jaké jsem v tomto roce vyzkoušela.


O tom, že jsem si ho skutečně oblíbila svědčí i fakt, že jsem ho za poslední měsíc měla nalakovaný nonstop. A věřte mi, to se opravdu moc často nestává. Za mě určitě palec nahoru a vám ho mohu jedině doporučit. Laky Alessandro jsem našla například na Douglas.cz aktuálně za 99 Kč, přímo tenhle kousek je potom na oficiálním e-shopu Alessandro-cr.cz za 280 Kč.

Co vy a laky Alessandro? Máte s nimi zkušenosti?

21 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Je fakt krásná, přesně něco takového jsem sháněla :)

      Vymazat
  2. Značku jsem nezkoušela, ale tý jo nádherný odstín :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Bože ta barva je fakt božská! a nedivím se ti, že jsi ho používala tak často! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Značku vůbec neznám, ale barvička je to dokonalá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Značka se orientuje hlavně na ty nehtařské produkty :) Myslím si, že k potkání je třeba na veletrzích.

      Vymazat
  5. Je nádherný..... ta barva mě teda úplně dostala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, tak to mě taky :) Je fakt krásně studená, že ty nehty luxusně ozdobí :)

      Vymazat
  6. Ta barva je naprosto nádherná. Já bohužel posledních pár měsíců lakuju jen bezbarvé laky, protože se mi začaly hrozně lámat nehty a nechci na ně poutat pozornost ještě tím, že je nalakuju. Bojužel :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, to moc dobře znám :-/ Proto ráda používám právě ty s gelovým efektem, protože jsou takové "hutnější" a skryjí i ty roztřepené a polámané nehty :)

      Vymazat
  7. O značce slyším Klári poprvé. Barva je naprosto nádherná, ani se nedivím, že jsi ji měla nalakovanou pořád. Já měla stejnej případ s lakem od YR v podobném odstínu, hodně lidí mi ho chválilo a na nehtech jsem ho měla taky pořád, což svědčí o tom, že se mi ho podařilo už spotřebovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco podobného má i YR jo? Tak to se musím jít podívat, díky za tip, Verunko! :)

      Vymazat
  8. Ten odstín je prostě úžasný. Dá se tahle značka sehnat v nějakém kamenném obchodě?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, hledala jsem na ofiko stránkách a našla jsem tohle: http://www.alessandro-cr.cz/jak-nakupovat/ takže snad v OC Chodov a Nový Smíchov ;) :) A určitě budou vystavovat na veletrzích.. :)

      Vymazat
  9. Hezký tvar nehtů, upravené kůžičky, krása :-) Máš tajný recept na hebké kůžičky a vyživené nehty?

    (Jen nehet na palci je trochu přerostlý.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, to spíš jen vypadá... kůžičky mám jinak v žalostném stavu.. i když momentálně používám Vyživující olejíček od Weledy a je to o něco lepší :) Nehet na palci mám vždy delší, sice to nevypadá hezky, ale bez něho nedám ani ránu :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)