pondělí 3. července 2017

Příjemně v koupelně s Manufakturou

Krásný den vám přeji!

V koupelně už si nějakou dobu užívám tři poklady značky Manufaktura, takže pociťuji jako svoji povinnost vás s nimi seznámit :D Mám tu jednu bombu do koupele a sůl do koupele, které jsem dostala od ségry k narozkám. A doplním to sprchovým gelem, který jsem pro změnu měla ve swapu s Meduňkou. 



Meruňka sprchový a koupelový gel

Oficiální popis: Pečující sprchový a koupelový gel s meruňkovým výtažkem, olivovým olejem, obilnými klíčky, lanolinem a panthenolem zanechává pokožku hedvábně jemnou a čistou. Výtažek z meruňkové dužiny a olivový olej dodají pokožce potřebnou hydrataci. Obilné klíčky ji zvláční a panthenol zklidní a regeneruje. Lanolin tvoří na pokožce ochranný film. Osvěžující sprcha či uvolňující koupel s jemně svěží jiskrnou vůní meruněk napomůže k dokonalé relaxaci.

Koukněte na tu lahvičku a řekněte, odolali byste mu? Já ne a proto přišel na řadu hodně brzy. Miluji designy obalů této značky, které jsou vždy jednoduché a přesto poutavé. A taky nejvíc neodolatelná barva tohoto sprcháče. Jako ta oranžová je luxusní, i když normálně tu barvu nesnáším :D Ovšem v tomhle případě je to prostě pecka. No a potom ta vůně! To tak krásně meruňkově voní! Žádná silná vůně, ve které si představujete vodku (často mi meruňkové parfemace tento druh alkoholu připomínají), ale příjemná, sladce ovocná parfemace. Trochu mi vadí konzistence. Sprcháč je totiž opravdu hodně tekutý a ne zrovna málo se stává, že vám z rukou nebo houby steče. Zase ho ale není třeba mnoho, opravdu samotnou mne překvapuje, jak pomalu ubývá. Příjemně umyje a čichové buňky naladí. Oplachuje se snadno a rychle, pokožku zanechává jemnou a čistou. Škoda, že ne i provoněnou, na těle totiž vůně po opláchnutí nevydrží.

Sečteno podtrženo, je to vcelku příjemná záležitost, která probudí všechny vaše smysly a i když má pár chybiček, zdá se mi jako skvělý dárek pro vaše blízké. Najdete ji zde nebo v obchodě za 145 Kč za 215 ml.






Zvláčňující koupelová kulička s měsíčkem a bambuckým máslem

Oficiální popis: Zvláčňující šumivá koupelová kulička s bambuckým a kakaovým máslem a okvětními plátky měsíčku. Stačí pouze vhodit do koupele a užívat si báječné relaxace a hydratační péče.

Další bomba do koupele je tady. Nějak jsem v nich našla zalíbení. Tentokrát to byla tahle o něco menší kule, která v sobě má také lístky měsíčku. Po vzhození do koupele jsem čekala mega šum a rychlé rozpouštění jako u jiných, ale omyl. Tahle kulička, ač je maličká, rozpouští se hodnou chvíli. Vlastně se rozpouští mega dlouho. Stihla se rozpustit až po napuštění vany a pěti minutách koupele :D Lístečky najdete zejména na povrchu, pak uprostřed v kuličce už jich tolik není, což mi ani nijak nevadí. Ne že by mi bylo nepříjemné mít tam bylinné lístečky, ale zase že bych si v tom úplně libovala taky ne. Hlavně to chce pak sítko v odtoku, protože jinak nejspíš ucpete odpady :D Koule krásně a intenzivně provoní celou koupelnu i tělo. Řekla bych, že tam je nejvíc cítit citrónová tráva smíšená s bylinkami. A navíc díky máslům (bambuckému a kakaovému) je kulička krásně vyživující. V koupeli jsou viditelná mastná oka (nebo spíš malá očka) a poté na pokožce poznáte jejich vliv, protože je pokožka nádherně vyživená, jemná a hebká. Jo a taky provoněná, jestli jsem to už neříkala. Mazat se poté už nebylo třeba.

Koule do koupele byla příjemnou záležitostí, která pomohla zrelaxovat tělo i mysl. Zábava to byla. Za mě moc fajn. Seženete ji za 85 Kč buď na e-shopu nebo v obchodech Manufaktura.



Koupelová sůl s bylinami - relaxační s meduňkou

Použití: Rozpusťte cca 100 g soli v teplé lázni a dopřejte si relaxační koupel, poté pokožku opláchněte vodou.

Tuhle sůl jsem na oficiálních stránkách nenašla, vůbec tedy nevím, jestli to není ryze specialitka obchůdků. Jedná se o bylinnou koupel, která nečekaně i bylinkově, respektive meduňkově voní. Opravdu dost intenzivně, vůně je poměrně pronikavá a během koupele se vám dostane pod kůži. Provoní nejen koupelnu, ale i vaše tělo. Dokonce voní i v tom kornoutku za studena, i ve dvou igelitech mi to provonělo celou skříňku. :) Do koupele jsem dávala jednu větší hrst. Rozpouští se trochu déle než je mi milé, po napuštění vany jsem ještě pod zadkem cítila hrubá zrnka. Takže i trošičku peeling to zastane :D Ale nakonec se rozpustí a vy si pak můžete užívat relaxační koupele. Jak můžete vidět, tak obsahuje i sušené bylinky, takže sítko se bude hodit i v tomto případě. Zdálo se mi, že sůl byla trošičku i mastná, takže tělo bylo příjemně vyživené a opečovávané.

Jednoduše radost pro tělo i duši. Moc jsem si koupel v ní užila, z vany jsem vylézala odpočatá a voňavá. A už teď se těším na další vanu.




Co říct na závěr. Myslím, že Manufaktura koupelové produkty umí. Jsou velmi příjemné svými přirozenými vůněmi, přírodním složením a hezkými obaly. Za mě má Manufaktura body i za český původ a zdejší výrobu. V poslední době to oceňuji čím dál tím více :) 

A co vy a Manufaktura? Máte v oblibě nějaký jejich produkt? Zkoušeli jste tyto koupelové kousky? 

12 komentářů:

  1. Od Manufaktury mám z meruňkové řady krém na ruce a tu vůni naprosto zbožňuji, dokonce (ač jsem k němu byla mírně skeptická) dokáže krásně hydratovat pokožku na rukou. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do jejich krémů chci v budoucnu jít až trochu zredukuji ty svoje zásoby :D, jsou vcelku chválené a vypadají i nadějně :)

      Vymazat
  2. Jé, já miluju bomby a soli a vůbec všechny tyhle kravinky do koupele, a obzvlášť miluju, když jsou pořádně nacucaný nějakým vyživujícím olejem a pak vylezu hebká jak dětská prdelka :D Do Manufaktury se moc nedostanu a vím, že mi spousta věcí nevyhovovala, ale už jsem tam nebyla asi dobrej rok, tak se asi půjdu mrknout :D

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám taky ráda, ale zase ne úplně umaštěnou vanu, to mi pak doma nadávají :-O :D

      Vymazat
  3. Manufaktura mě nepřestává překvapovat. Samozřejmě jen v tom pozitivním slova smyslu :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji objevuji čím dál tím víc a moc mě baví :)

      Vymazat
  4. Hodně mě tato značka láká, meruňkový sprchový gel musí vonět naprosto skvěle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To voní! :) Celkově mají moc voňavé řady, doporučuji očichat ;)

      Vymazat
  5. Od této značky mám meruňkový krém na ruce a ta vůně je fakt povedená a celkově mi přijde fajn, rozhodně mně to namlsalo zajít do obchodu a něco dalšího si vybrat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě, já už se tam chystám dlouho :) :D

      Vymazat
  6. Od Manufaktury mi voní nejvíce pivní sůl. Ta je prostě božská.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pivní řadu musím prozkoumat trochu blíž, vím, že je celkově hodně oblíbená :) Tak aspoň vím, do jaké soli jít příště :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)